H10:n ja H9:n yhteysongelmat Android 13:n kanssa

Monissa puhelinmalleissa on ilmennyt Android 13:n päivittämisen jälkeen yhteysongelmia Bluetooth-oheislaitteiden kanssa, mikä vaikuttaa valitettavasti myös joihinkin Polar H9- ja Polar H10 ‑sykesensoriemme käyttäjiin. Nämä ongelmat johtuvat puhelimista ja niiden Android-versiosta. Osa puhelinvalmistajista on julkaissut tämän korjaamiseksi päivityksiä, eikä ongelma vaikuta kaikkiin puhelinmerkkeihin. Näin on esimerkiksi Samsung- ja Google Pixel ‑puhelimissa.

Ongelman vaikutukset

• Sensori ei näytä enää sykettäsi, jos lisäsit sensorin Polar-tilillesi ennen puhelimesi käyttöjärjestelmän päivittämistä Android 13:een
  • Et pysty muodostamaan lainkaan yhteyttä sensoriisi, jos olet uusi käyttäjä ja sinulla on Android 13

Ratkaisu

Olemme kehittäneet tähän ongelmaan väliaikaisen ratkaisun, jonka olemme lisänneet H10- ja H9-sensorien uusimpiin laiteohjelmistojulkaisuihin. Sensorisi laiteohjelmisto on nyt ongelman korjaamiseksi päivitettävä uusimpaan versioon. Voit tehdä tämän seuraavasti:

1. Tarkista, että puhelimesi käyttöjärjestelmä on ajan tasalla. Osa puhelinvalmistajista on julkaissut puhelimiinsa päivityksiä, jotka sisältävät korjauksia muun muassa tähän ongelmaan. Kokeile yhdistää ja päivittää sensorisi uudelleen puhelimesi päivittämisen jälkeen.
  2. Helpoin ja nopein tapa on yhdistää ja päivittää sensori toisella puhelimella tai tabletilla, johon tämä ongelma ei vaikuta, kuten vanhemmalla Android-versiolla tai iOS-laiteella. Asenna Flow-sovellus laitteelle, kirjaudu Polar-tilillesi, yhdistä sensori ja asenna laiteohjelmistopäivitys pyydettäessä.
  3. Jos tämä ei ratkaise ongelmaa, voit lähettää sensorisi Polar-huoltopisteeseen, niin päivitämme sen puolestasi.