Igniten/Ignite 2:sen/Uniten käyttö Polar Balance -vaa’an kanssa

Polar Balance -vaaka ei ole yhteensopiva Polar Igniten/Ignite 2:sen/Uniten kanssa, joten sitä ei voi yhdistää niihin tai käyttää suoraan niiden kanssa. Voit kuitenkin rekisteröidä Polar Balance -vaa’an Polar Flow’hun ja käyttää vaakaa sen kautta.

Balance-vaa’an rekisteröiminen Flow-tiliin

Siirry osoitteeseen flow.polar.com ja kirjaudu sisään Polar-tiliisi.

1. Napsauta oikeassa yläkulmassa näkyvää nimeäsi/profiilikuvaasi.
  2. Valitse Tuotteet.
  3. Napsauta kohtaa Lisää laite.
  4. Syötä laitetunnus, joka sijaitsee vaa’an takana.
  5. Napsauta kohtaa Rekisteröi.

Kun vaaka on rekisteröity Flow-tiliisi, punnitse itsesi ja päivitä lukema Polar Flow -sovellukseen.

Huomaa, että kun olet rekisteröinyt Balance-vaa’an, Balance-valikon ilmestyminen Polar Flow -sovellukseen voi viedä hetken. Jos se ei ilmesty, iOS-laitteissa voit päivittää Polar Flow -sovelluksen Lisää-valikon pyyhkäisemällä näyttöä alaspäin. Android-laitteissa kirjautuminen ulos Polar Flow -sovelluksesta ja kirjautuminen uudelleen sisään toimii myös, jos Balance-valikko ei heti tule näkyviin.

Painon päivittäminen Polar Flow -sovellukseen

1. Avaa Polar Flow -sovellus puhelimessasi.
  2. Napsauta sovelluksen valikossa Balance-kohtaa.
  3. Astu Balance-vaa’alle.
  4. Napsauta vaakakuvaketta sovelluksen oikeassa yläkulmassa.

Painosi päivitetään vaa’asta Polar Flow -sovellukseen.

Katso vaa’an käyttöohjeista lisätietoa Balance-vaa’an käytöstä painon hallinnassa.

Polar Ignite ei tue Polar Balance ‑vaakaa, joten Polar Balance ‑vaakaa ei saa yrittää yhdistää suoraan siihen.