Miten V800:n syke-, korkeus- ja nopeustiedot lisätään GoPro-videoon DashWare-ohjelmalla.

Lisäys 8.2.2018: GoPro on lopettanut kehittäjäohjelmansa, jonka kautta toimitettujen ohjelmistokehityspakettien (SDK) avulla Polar on kehittänyt liitettävyyttä GoPro-kameroiden kanssa. Liitettävyys toimii toistaiseksi, mutta valitettavasti emme voi taata GoPro-kameroiden liitettävyyttä tulevaisuudessa. Voit jatkaa Polarin GoPro-ominaisuuksien käyttöä niin kauan kuin ne toimivat tyydyttävästi. V800 on yhteensopiva tässä asiakirjassa lueteltujen GoPro-kameramallien ja ohjelmistoversioiden kanssa, mutta yhteensopivuutta tulevien mallien ja versioiden kanssa ei voida taata.

Näiden ohjeiden on tarkoitus helpottaa Polar-pohjan lisäämistä videoihin DashWare-ohjelman avulla. Huomaa, että DashWare ei ole Polar-ohjelmisto. Jos siis tarvitset apua ohjelmiston käyttämisessä lue DashWarea koskevat usein kysytyt kysymykset osoitteesta www.dashware.net/faq/ ja katso ohjevideot osoitteesta www.dashware.net/tutorial-videos/.

Voit lisätä syke-, korkeus- ja nopeustietosi V800:lla tehdyistä harjoituksistasi ottamiisi videoihin DashWaren avulla. Lataa seuraavasta Polar_GoPro_Template.zip-tiedosto. Siinä on valmis Polar-pohja, jossa on kaikki tarvittavat mittarit, jotta pääset alkuun.

Lataa zip-tiedosto

Ennen kuin aloitat, varmista, että kaikki seuraavat vaatimukset täyttyvät:

• Polar V800:n laiteohjelmisto: Tarvitset version 1.11.49 tai uudemman. Liitä V800 tietokoneeseesi johdolla ja lataa siihen laiteohjelmiston uusin versio FlowSync-ohjelmalla.
  • GoPro HERO4 Black- tai Silver -kameran ohjelmisto: Tarkista, että kamerassasi on ohjelmiston versio 05.00 tai uudempi.
  • GoPro HERO5 Black -kameran ohjelmisto: Tarkista, että kamerassasi on ohjelmiston versio 02.60 tai uudempi.
  • GoPro HERO5 Session -kameran ohjelmisto: Tarkista, että kamerassasi on ohjelmiston versio 02.51 tai uudempi.
  • GoPro HERO6 Black -kameran ohjelmisto: Tarkista, että kamerassasi on ohjelmiston versio 01.51 tai uudempi.

Katso tiedot ja ohjeet aloittamiseen ja V800:n käyttämiseen GoPron kanssa kohdasta GoPro HERO4-/HERO5-/HERO6 -kameran etäohjaus Polar V800:lla.

Polar-pohjan, mittareiden ja tietoprofiilin määrittäminen DashWare-ohjelmistossa

Riittää, kun määrität Polar-pohjan, tietoprofiilin ja mittarit DashWare-ohjelmistossa kerran. Ensimmäisen asetusten määrittämisen jälkeen voit helposti lisätä tietoja videoihin Polar-pohjan avulla.

1. Lataa zip-tiedosto, joka sisältää Polar GoPro -pohjan.
  2. Lataa ja asenna DashWare tietokoneeseesi osoitteesta www.dashware.net/dashware-download/
  3. Pura Polar_GoPro_Template.zip-tiedosto tietokoneellesi.

Se sisältää seuraavat tiedostot:

• DataProfiles-kansiossa on Polar with GoPro.xml -tiedosto.
  • Templates (Pohjat) -kansio sisältää Polar with Polar GoPro Template metric- ja Polar GoPro Template imperial -kansiot.

Tallenna Polar-tietoprofiili DashWare DataProfiles -kansioon

1. Etsi DashWare DataProfiles -kansio tietokoneeltasi. Yleensä sen polku on Documents/Dashware.
  2. Tallenna Polar with GoPro.xml -tiedosto DataProfiles-kansioon.

Tallenna Polarin brittiläisten ja metristen mittayksiköiden mukaiset pohjat DashWare Templates -kansioon

1. Etsi DashWare Templates -kansio tietokoneeltasi. Yleensä sen polku on Documents/Dashware.
  2. Tallenna Polar with Polar GoPro Template metric- ja Polar GoPro Template imperial -kansiot Templates-kansioon.  Yleensä sen polku on Documents/Dashware.

Tuo Polar-mittarit DashWare-ohjelmistoon

1. Avaa DashWare-ohjelmisto tietokoneellasi
  2. Valitse Gauge toolbox (Mittarityökalut) -välilehti ja valitse Import gauges (Tuo mittarit).
  3. Valitse DashWare Gauge Pack_Polar_imperial.dashware tai DashWare Gauge Pack_Polar_metric.dashware ja valitse avaa.
  4. Valitse Add (Lisää) kunkin mittarin jälkeen, kunnes olet tuonut ne kaikki.
  5. Mittarit on nyt tallennettu, ja kun käytät Polar-pohjaa, ne lisätään automaattisesti videoon.

Tietojen lisääminen videoon Polar-pohjan avulla

Kun olet tallentanut Polar-tietoprofiilin ja Polar-pohjat sekä tuonut Polar-mittarit, voit lisätä tietoja videoon brittiläisten tai metristen yksiköiden mukaisen Polar GoPro -pohjan avulla.

1. Avaa DashWare-ohjelmisto tietokoneellasi
  2. Valitse File (Tiedosto) > New Project (Uusi projekti)
  3. Nimeä projekti ja valitse Polar GoPro template imperial tai Polar GoPro template metric ja valitse OK.
  4. Valitse avautuvan Project (Projekti) -välilehden Input Settings (Tuonnin asetukset) -kohdassa Video-kohdan jälkeen oleva (pluskuvake) ja valitse sitten video, jota haluat käyttää.
  5. Valitse tietoprofiili: Valitse luettelosta Polar with GoPro (Polar ja GoPro) ja valitse Add (Lisää).
  6. Kun olet valmis, valitse File (Tiedosto) > Create video (Luo video).