Virransäästötoimintojen poistaminen käytöstä Polar Beat- ja Polar Flow -sovellusten Android-versioista

Android-laitteessa olevan Polar Flow-/Beat -sovelluksen virransäästötoimintojen ja taustarajoitusten poistaminen käytöstä voi olla tarpeen, jos koet seuraavassa kuvattuja ongelmia.

Polar Flow:

• Automaattinen synkronointi ei toimi taustalla tai se toimii vaihtelevasti.
  • Polar-laite ei muodosta automaattisesti yhteyttä puhelimeen, esim. treenin tallentamisen jälkeen tai jos se ei ole puhelimen Bluetooth-toiminta-alueella.
  • Puhelimen ilmoitukset lakkaavat yhtäkkiä toimimasta toimittuaan hetken, tai ilmoitukset näkyvät Polar-laitteessa vaihtelevasti.
  • Huawei-puhelimet: treenejä ei synkronoida, mutta kaikki muut tiedot (aktiivisuus, uni) synkronoidaan.
  • Sinulla on ongelmia GPS-yhteydessä puhelimen kautta (A370, Unite).

Polar Beat:

• Polar Beat -sovellus sulkeutuu yllättäen, ja treeni ei tallennu kokonaan.
  • GPS antaa virheellisiä tietoja, kuten väärin laskettuja matkoja.

Huawei- ja Honor-puhelimet

1. Siirry kohtaan Asetukset > Akku > Käynnistä sovellus (tai vain Käynnistä).
  2. Etsi Polar Flow / Polar Beat luettelosta ja napauta valitsinta.
  3. Varmista, että kaikki kolme vaihtoehtoa (Suorita taustalla, Automaattinen käynnistys ja Toissijainen käynnistys) ovat käytössä.
  4. Napauta OK. Polar Flow- / Polar Beat -sovelluksen alla pitäisi lukea Manuaalinen hallinta.

OnePlus-puhelimet

1. Siirry kohtaan Asetukset > Akku > Akun optimointi.
  2. Etsi Polar Flow / Polar Beat luettelosta. Valitse se.
  3. Valitse vaihtoehto Älä optimoi.
  4. Palaa edelliseen näkymään vasemman yläkulman nuolesta.
  5. Napauta oikean yläkulman kolmea pistettä ja valitse Edistynyt optimointi.
  6. Poista Mukautuva akku ja Valmiustilan optimointi unen aikana käytöstä.

Xiaomi-puhelimet

Android 9 ja uudempi (MIUI 10+):

1. Siirry kohtaan Asetukset > Akku > Sovellusten hallinta. Etsi Polar Flow / Polar Beat luettelosta ja valitse se.
  2. Ota ensin Automaattinen käynnistys käyttöön ja avaa sitten Virransäästö napauttamalla sitä.
  3. Ota Ei rajoituksia käyttöön napauttamalla.
  4. Automaattinen käynnistys on nyt käytössä ja Virransäästö -asetuksena on Ei rajoituksia.

Muut Xiaomi-puhelimet:

1. Varmista, että Polar Flow- / Polar Beat -sovellus ei ole avoinna taustalla. Jos se on avoinna, sulje se.
  2. Siirry kohtaan Asetukset > Akku ja suorituskyky > Sovellusten akunkäytön hallinta > Valitse sovellukset. Napauta yläreunassa olevaa Asennetut sovellukset -kohtaa, etsi Polar Flow / Polar Beat luettelosta ja valitse Ei rajoituksia.
  3. Jos yllä mainittua polkua ei löydy, siirry kohtaan Asetukset > Akku > Virransäästö > Valitse sovellukset. Etsi Polar Flow / Polar Beat luettelosta ja valitse Ei rajoituksia.

Muut Android-puhelimet

Eri Android-laitteissa on erilaisia virransäästötoimintoja ja -asetuksia, mutta yleensä asetukset ovat jossakin seuraavista poluista.

Android-versiot 6/7:

• Siirry kohtaan Asetukset > Akku. Ota kaikki virransäästötoiminnot pois käytöstä, ja jos puhelimessa on sovelluskohtaisia rajoituksia, valitse Polar Flow- tai Polar Beat -sovellus ja ota sen virransäästötoiminnot pois käytöstä.
  • Siirry kohtaan Asetukset > Sovellukset > Polar Flow / Polar Beat > Akun optimointi. Valitse yläreunasta Kaikki sovellukset , etsi Polar Flow/Beat luettelosta ja poista sovelluksen optimointitoiminnot käytöstä.

Android 8 ja uudempi:

• Siirry kohtaan Asetukset > Akku. Ota kaikki virransäästötoiminnot pois käytöstä, ja jos puhelimessa on sovelluskohtaisia rajoituksia, valitse Polar Flow- / Polar Beat -sovellus ja ota sen virransäästötoiminnot pois käytöstä. Android 9:ssä Mukautuva akku -toiminto kannattaa ottaa kokonaan pois käytöstä.
  • Siirry kohtaan Asetukset > Akku > … (kolme pistettä) > Akun optimointi. Valitse yläreunasta Kaikki sovellukset , etsi Polar Flow / Polar Beat luettelosta ja poista sovelluksen optimointitoiminnot käytöstä.
  • Siirry kohtaan Asetukset > Sovellukset ja ilmoitukset > Kaikki sovellukset / Sovelluksen tiedot > Polar Flow / Polar Beat > Akku. Poista kaikki taustarajoitukset ja optimoinnit käytöstä.