Virransäästötoimintojen poistaminen käytöstä Polar Beat- ja Polar Flow ‑sovellusten Android-versioista

Android-laitteessa olevan Polar Flow-/Beat ‑sovelluksen virransäästötoimintojen ja taustarajoitusten poistaminen käytöstä voi olla tarpeen, jos koet seuraavassa kuvattuja ongelmia.

Polar Flow:

• Automaattinen synkronointi ei toimi taustalla tai se toimii vaihtelevasti.
  • Polar-laite ei muodosta automaattisesti yhteyttä puhelimeen, esim. treenin tallentamisen jälkeen tai jos se ei ole puhelimen Bluetooth-toiminta-alueella.
  • Puhelimen ilmoitukset lakkaavat yhtäkkiä toimimasta toimittuaan hetken, tai ilmoitukset näkyvät Polar-laitteessa vaihtelevasti.
  • Huawei-puhelimet: treenejä ei synkronoida, mutta kaikki muut tiedot (aktiivisuus, uni) synkronoidaan.
  • Puhelimen GPS:n kanssa on ongelmia (A370, Unite).

Kun käytät treenin tallentamisominaisuutta Polar Beatilla ja Polar Flowlla:

• sovellus sulkeutuu yhtäkkiä ja treeniäsi ei ole kokonaan tallennettu
  • GPS antaa virheellisiä tietoja, kuten väärin laskettuja matkoja.

Huawei- ja Honor-puhelimet

Katso uusimmat ohjeet napsauttamalla tästä.

OnePlus-puhelimet

1. Siirry kohtaan Asetukset > Akku > Akun käytön optimointi.
  2. Hae Polar Flow / Polar Beat luettelosta ja valitse se.
  3. Valitse vaihtoehto Älä optimoi.
  4. Palaa edelliseen näkymään vasemman yläkulman nuolesta.
  5. Napauta oikean yläkulman kolmea pistettä ja valitse Kehittynyt optimointi.
  6. Poista käytöstä Ota mukautuva akkutoiminto käyttöön ja Univalmiustilan optimointi.

Samsung-puhelimet

Nämä ohjeet koskevat Android 11:ta:

1. Asetukset > Akun ja laitteen ylläpito > Akku:
    Jos Virransäätö  on päällä, laita se pois päältä
  2. Asetukset > Akun ja laitteen ylläpito > Akku > Lisää akkuasetuksia:
    Jos Mukautuva akku on päällä, laita se pois päältä.
  3. Asetukset > Akun ja laitteen ylläpito > Akku > Taustakäytön rajoitukset:
    Jos Siirrä käyttäm. sovell. lepotilaan ‑asetus on päällä, laita se pois päältä.
  4. Asetukset > Akun ja laitteen ylläpito > Muisti > Poissuljetut sovellukset:
    Jos Polar Flow ei ole luettelossa, lisää se siihen.
  5. Asetukset > Sovellukset > Polar Flow > Akku > Optimoi akun käyttö:
    Napauta yläreunassa ”Ei-optimoidut sovellukset” ja valitse Kaikki.
    Hae Polar Flow luettelosta ja jos se on päällä, laita se pois päältä.
    Sovellusta ei ole optimoitu.
  6. Näin lukitset Polar Flow ‑sovelluksen:
    Avaa Flow-sovellus, valitse alareunassa olevasta Android-valikosta Avoimet sovellukset.
    Paina pitkään Avoimet sovellukset ‑valikon yläreunassa olevaa Polar Flow ‑sovelluksen kuvaketta ja valitse Lukitse. Tämä estää Flow-sovelluksen sulkeutumasta.

Xiaomi-puhelimet

Android 9 ja uudempi (MIUI 10+):

1. Siirry kohtaan Asetukset > Sovellukset > Sovellusten hallinta. Etsi Polar Flow / Polar Beat luettelosta ja valitse se.
  2. Ota ensin Automaattinen käynnistys käyttöön ja avaa sitten Virransäästö napauttamalla sitä.
  3. Ota Ei rajoituksia käyttöön napauttamalla.
  4. Automaattinen käynnistys on nyt käytössä ja Virransäästö -asetuksena on Ei rajoituksia.

Muut Xiaomi-puhelimet:

1. Varmista, että Polar Flow- / Polar Beat ‑sovellus ei ole avoinna taustalla. Jos se on avoinna, sulje se.
  2. Siirry kohtaan Asetukset > Akku ja suorituskyky > Sovellusten akunkäytön hallinta > Valitse sovellukset. Napauta yläreunassa olevaa Asennetut sovellukset -kohtaa, etsi Polar Flow / Polar Beat luettelosta ja valitse Ei rajoituksia.
  3. Jos yllä mainittua polkua ei löydy, siirry kohtaan Asetukset > Akku > Virransäästö > Valitse sovellukset. Etsi Polar Flow / Polar Beat luettelosta ja valitse Ei rajoituksia.

Muut Android-puhelimet

Eri Android-laitteissa on erilaisia virransäästötoimintoja ja ‑asetuksia, mutta yleensä asetukset ovat jossakin seuraavista poluista.

Android-versiot 6/7:

• Siirry kohtaan Asetukset > Akku. Ota kaikki virransäästötoiminnot pois käytöstä, ja jos puhelimessa on sovelluskohtaisia rajoituksia, valitse Polar Flow- tai Polar Beat ‑sovellus ja ota sen virransäästötoiminnot pois käytöstä.
  • Siirry kohtaan Asetukset > Sovellukset > Polar Flow / Polar Beat > Akun optimointi. Valitse yläreunasta Kaikki sovellukset, etsi Polar Flow / Polar Beat luettelosta ja poista sovelluksen optimointitoiminnot käytöstä.

Android 8 ja uudempi:

• Siirry kohtaan Asetukset > Akku. Ota kaikki virransäästötoiminnot pois käytöstä, ja jos puhelimessa on sovelluskohtaisia rajoituksia, valitse Polar Flow- / Polar Beat ‑sovellus ja ota sen virransäästötoiminnot pois käytöstä. Android 9:ssä Mukautuva akku -toiminto kannattaa ottaa kokonaan pois käytöstä.
  • Siirry kohtaan Asetukset > Akku > … (kolme pistettä) > Akun optimointi. Valitse yläreunasta Kaikki sovellukset, etsi Polar Flow / Polar Beat luettelosta ja poista sovelluksen optimointitoiminnot käytöstä.
  • Siirry kohtaan Asetukset > Sovellukset ja ilmoitukset > Kaikki sovellukset / Sovelluksen tiedot > Polar Flow / Polar Beat > Akku. Poista kaikki taustarajoitukset ja optimoinnit käytöstä.