Miten V650 synkronoidaan Flow-verkkopalvelun kanssa (Windows)?

Tietojen synkronointi V650:stä Polar Flow -verkkopalveluun edellyttää Polar-tiliä ja Polar FlowSync -tiedonsiirto-ohjelmaa.

Ennen kuin voit synkronoida tietoja, V650:n asetukset on määritettävä tietokoneella Polar Flow -verkkopalvelussa. Jos olet jo määrittänyt asetukset, olet luonut Polar-tilin ja sinulla on FlowSync-ohjelma tietokoneellasi. Jos et vielä ole määrittänyt V650:n asetuksia, katso ohjeet kohdasta V650:n käyttöönotto (Windows).

Synkronointi Flow-verkkopalveluun FlowSync-ohjelman avulla

Käynnistä V650 laitteen päänäkymässä.

1. Kytke V650 tietokoneen USB-porttiin USB-johdolla. Liitä V650 aina suoraan tietokoneen USB-porttiin. Älä käytä USB-keskitintä, tietokoneen telakointiasemaa tai USB-jatkojohtoa.
  2. Odota, kunnes synkronointi alkaa automaattisesti. Tämä voi viedä useita minuutteja. Odota rauhassa, ja älä napsauta FlowSync-ohjelman SYNC-painiketta. Automaattisen synkronoinnin toimiminen edellyttää, että Polar FlowSync -ohjelma on käynnissä tietokoneesi tehtäväpalkissa. Jos synkronointi ei käynnisty automaattisesti, käynnistä FlowSync-ohjelma työpöydän kuvakkeesta.
  3. Älä irrota V650-laitetta tietokoneesta äläkä sammuta sitä, vaan anna FlowSync-ohjelman jatkaa synkronointia. FlowSync-ohjelman tilaksi vaihtuu Valmis, kun synkronointi on suoritettu loppuun.

FlowSync ilmoittaa, jos V650-laitteeseen on saatavana laiteohjelmiston päivitys. Muista päivittää laiteohjelmisto aina, kun uusi versio on saatavilla.

Synkronointi Flow-sovelluksen kanssa

Jos olet määrittänyt V650:n asetukset Flow-verkkopalvelussa ja synkronoinut tiedot FlowSync-ohjelman avulla vähintään kerran, voit siirtää tiedot V650:stä Polar Flow -sovellukseen langattomasti Bluetooth-yhteydellä. Muista synkronoida V650, verkkopalvelu ja mobiilisovellus, niin tietosi pysyvät aina ajan tasalla.