Miten Ignite synkronoidaan Polar Flow -sovelluksen kanssa?

Varmista ennen synkronointia, että

• sinulla on Polar-tili ja Flow-sovellus ladattuna ja asennettuna mobiililaitteeseesi
  • mobiililaitteessasi on Bluetooth päällä ja laite ei ole lentotilassa
  • lentotila ei ole päällä Polar-laitteessa eikä mobiililaitteessasi.
  • olet yhdistänyt kellon ja matkapuhelimesi. Katso lisätietoja kohdasta Miten Ignite yhdistetään Polar Flow -sovellukseen?

Tiedot voi synkronoida kahdella tavalla:

1. Kirjaudu Flow-sovellukseen ja pidä kellon TAKAISIN-painiketta painettuna.
  2. Näyttöön tulee ilmoitus Muodostetaan yhteyttä puhelimeen. Sen jälkeen näyttöön tulee ilmoitus Muodostetaan yhteyttä sovellukseen.
  3. Synkronointi suoritettu ‑ilmoitus ilmestyy näyttöön, kun toiminto on valmis.

tai

1. Kirjaudu Flow-sovellukseen ja siirry Polar-laitteessa kohtaan Asetukset > Yleisasetukset > Yhdistä ja synkronoi > Yhdistä ja synkronoi puhelin.
  2. Näyttöön tulee ilmoitus Muodostetaan yhteyttä puhelimeen. Sen jälkeen näyttöön tulee ilmoitus Muodostetaan yhteyttä sovellukseen.
  3. Synkronointi suoritettu ‑ilmoitus ilmestyy näyttöön, kun toiminto on valmis.

Kun kello synkronoi tiedot Flow-sovellukseen, ne synkronoituvat automaattisesti Internet-yhteyden välityksellä myös Flow-verkkopalveluun.