Miten Ignite/Unite synkronoidaan Flow-palveluun FlowSync-ohjelman avulla?

Siirry osoitteeseen flow.polar.com/start ja lataa ja asenna FlowSync-ohjelma. Jos olet jo asentanut FlowSync-ohjelman, varmista, että käytössäsi on versio 3.0 tai uudempi. Vanhemmat versiot eivät ole yhteensopivia Igniten kanssa. Näet FlowSync-ohjelman version napsauttamalla FlowSyncin asetuskuvaketta ja valitsemalla Tietoja-kohdan. Jos käytössäsi oleva versio on vanhempi kuin 3.0, lataa ja asenna FlowSync-ohjelman uusin versio osoitteesta flow.polar.com/start.

Synkronoiminen:

1. Liitä kello tietokoneeseen.
  2. Varmista, että FlowSync-ohjelma on käynnissä. Automaattisen synkronoinnin toimiminen edellyttää, että Polar FlowSync -ohjelmisto on käynnissä tietokoneesi tehtäväpalkissa (Windows) tai valikkopalkissa (Mac OS X).
  3. FlowSync-ikkuna avautuu ja synkronointi alkaa.
  4. Valmis tulee näyttöön, kun toiminto on suoritettu loppuun.

Polar FlowSync -ohjelma siirtää tiedot kellosta Polar Flow -verkkopalveluun ja synkronoi muuttuneet asetukset, kun liität kellon tietokoneeseen. Jos laiteohjelmistoon on saatavilla päivitys, FlowSync ilmoittaa siitä ja kehottaa sinua asentamaan päivityksen.

Jos muutat asetuksia Flow-verkkopalvelussa kellon ollessa liitettynä tietokoneeseen, voit siirtää asetukset kelloon painamalla FlowSync-ohjelman synkronointipainiketta.

Voit synkronoida kellon myös langattomasti Bluetooth Smart -tekniikan ja Polar Flow -sovelluksen avulla.