Miten Grit X:n / Pacerin / Vantagen käyttö aloitetaan?

Käynnistä ja lataa kello kytkemällä se USB-virtaporttiin tai USB-laturiin pakkauksessa toimitetulla johdolla.

Grit X/Grit X Pro/Vantage M/Vantage M2/Vantage V/Vantage V2

Johto napsahtaa paikalleen magneetin avulla. Muista kohdistaa johdon uloke kellossa olevaan uraan (merkitty punaisella). Huomaa, että latausanimaation ilmestyminen näyttöön voi kestää hetken. Akku kannattaa ladata ennen kellon käyttämistä.

Pacer/Pacer Pro

Johto napsahtaa paikalleen magneetin avulla. Huomaa, että latausanimaation ilmestyminen näyttöön voi kestää hetken. Akku kannattaa ladata ennen kellon käyttämistä.

Määritä kellon asetukset valitsemalla kellon kieli ja haluamasi menetelmä asetusten määrittämiseen. Kellon asetukset voi määrittää kolmella eri tavalla: Etsi haluamasi vaihtoehto YLÖS-/ALAS-painikkeilla ja vahvista valintasi OK-painikkeella.

A. Käyttöönotto mobiililaitteen kautta on kätevää, jos sinulla ei ole tietokonetta ja USB-porttia, mutta se voi kestää pitempään. Menetelmä edellyttää Internet-yhteyttä.

B. Käyttöönotto tietokoneen ja liitäntäjohdon avulla on nopeampaa, ja voit ladata kellon samanaikaisesti, mutta tarvitset tietokoneen. Menetelmä edellyttää Internet-yhteyttä.

Suosittelemme vaihtoehtoja A ja B. Voit syöttää samalla tarkkojen harjoitustietojen edellyttämät fyysiset tietosi. Voit myös valita kellon kielen ja ladata laitteeseen uusimman laiteohjelmiston.

C. Jos sinulla ei ole yhteensopivaa mobiililaitetta etkä pääse heti tietokoneelle, jossa on Internet-yhteys, voit aloittaa määrittämällä asetukset kellossa. Huomaa, että kun määrität asetukset kellossa, kelloa ei ole vielä yhdistetty Polar Flow’hun. Kellon laiteohjelmistopäivitykset ovat saatavilla ainoastaan Polar Flow’n avulla. Varmista paras hyöty kellosta ja Polarin ainutlaatuisista ominaisuuksista määrittämällä asetukset myöhemmin Polar Flow ‑verkkopalvelussa tai Polar Flow -mobiilisovelluksessa seuraamalla vaihtoehdon A tai B ohjeita.

Vaihtoehto A: Käyttöönotto mobiililaitteella ja Polar Flow -sovelluksella

Huomaa, että laitteet on yhdistettävä Flow-sovelluksessa, EI mobiililaitteen Bluetooth-asetuksissa.

1. Varmista, että mobiililaitteesi on yhteydessä Internetiin, ja ota Bluetooth käyttöön.
  2. Lataa Polar Flow -sovellus mobiililaitteeseesi App Store- tai Google Play -kaupasta.
  3. Avaa Flow-sovellus mobiililaitteessasi.
  4. Flow-sovellus tunnistaa lähistöllä olevan kellon ja kehottaa yhdistämään laitteet. Napauta Aloita-painiketta.
  5. Kun Bluetooth-yhdistämispyynnön vahvistusviesti tulee mobiililaitteen näyttöön, tarkista, että mobiililaitteessa näkyy sama koodi kuin kellossa.
  6. Hyväksy Bluetooth-yhdistämispyyntö mobiililaitteessasi.
  7. Vahvista PIN-koodi kellossa painamalla OK-painiketta.
  8. Yhdistäminen valmis tulee näyttöön, kun yhdistäminen on suoritettu loppuun.
  9. Kirjaudu Polar-tiliisi tai luo uusi tili. Sovellus antaa ohjeita sisäänkirjautumista ja käyttöönottoa varten.

Kun olet määrittänyt asetukset, napauta Tallenna ja synkronoi, niin asetukset synkronoidaan kelloosi.

Vaihtoehto B: Käyttöönotto tietokoneella

1. Siirry osoitteeseen flow.polar.com/start ja lataa ja asenna Polar FlowSync -tiedonsiirto-ohjelma tietokoneellesi.
  2. Kirjaudu Polar-tiliisi tai luo uusi tili. Saat ohjeet kirjautumiseen ja asetusten määrittämiseen Polar Flow -verkkopalvelussa.

Vaihtoehto C: Käyttöönotto kellon kautta

Muokkaa arvoja YLÖS-/ALAS-painikkeilla ja vahvista kaikki valinnat OK-painikkeella. Jos haluat palata takaisin ja muuttaa asetuksia, paina TAKAISIN-painiketta, kunnes haluamasi asetus näkyy näytössä.

Kun määrität asetukset kellossa, kelloa ei ole vielä yhdistetty Polar Flow -verkkopalveluun. Kellon laiteohjelmistopäivitykset ovat saatavilla ainoastaan Polar Flow’n avulla. Varmista paras hyöty kellosta ja Polarin ainutlaatuisista Smart Coaching ‑valmennusominaisuuksista määrittämällä asetukset myöhemmin Polar Flow ‑verkkopalvelussa tai Flow-mobiilisovelluksella seuraamalla vaihtoehdon A tai B ohjeita.