Miten Grit X/Pacer/Vantage käynnistetään uudelleen tai sen tehdasasetukset palautetaan?

Jos Grit X:ssä / Grit X Prossa / Grit X2 Prossa / Pacerissa / Pacer Prossa / Vantage M:ssä / Vantage M2:ssa / Vantage V:ssä / Vantage V2:ssa / Vantage V3:ssa esiintyy ongelmia, kokeile käynnistää laite uudelleen. Kellon käynnistäminen uudelleen ei poista siihen tallennettuja asetuksia eikä henkilökohtaisia tietojasi.

Kellon käynnistäminen uudelleen

Siirry kellossa kohtaan Yleisasetukset > Tietoja kellosta > Käynnistä kello uudelleen. Paina OK-painiketta ja vahvista uudelleenkäynnistys painamalla OK-painiketta uudelleen.

Grit X/Grit X Pro/Pacer/Pacer Pro/Vantage M/Vantage M2/Vantage V/Vantage V2: Voit myös käynnistää kellon uudelleen pitämällä OK-painiketta painettuna 10 sekunnin ajan.

Grit X2 Pro/Vantage V3: Voit myös käynnistää kellon uudelleen pitämällä TAKAISIN- ja ALAS-nappia yhtä aikaa painettuina 10 sekunnin ajan.

Kellon tehdasasetusten palauttaminen

Jos kellon uudelleenkäynnistys ei auta, voit palauttaa sen tehdasasetukset. Huomaa, että tehdasasetusten palauttaminen poistaa kaikki henkilökohtaiset tiedot ja asetukset kellosta. Laitteen asetukset on määritettävä uudelleen henkilökohtaista käyttöä varten. Kaikki kellosta Flow-tilillesi synkronoidut tiedot ovat tallessa.

Vantage M:n / Vantage V:n tehdasasetusten palauttaminen

Voit palauttaa tehdasasetukset FlowSyncin kautta.

1. Siirry osoitteeseen flow.polar.com/start ja lataa ja asenna Polar FlowSync -tiedonsiirto-ohjelma tietokoneellesi.
  2. Liitä kello tietokoneen USB-porttiin.
  3. Avaa asetukset FlowSync-ohjelmassa.
  4. Paina Palauta tehdasasetukset -painiketta.
  5. Jos synkronoit kellon Flow-sovelluksella, poista kello puhelimesi yhdistettyjen Bluetooth-laitteiden luettelosta, jos se on luettelossa.

Tämän jälkeen kellon asetukset on määritettävä uudelleen joko matkapuhelimen tai tietokoneen avulla. Muista käyttää asetusten määrityksessä samaa Polar-tiliä kuin ennen laitteen tehdasasetusten palauttamista.

Grit X:n / Grit X Pron / Grit X2 Pron / Pacerin / Pacer Pron / Vantage M2:n / Vantage V2:n tehdasasetusten palauttaminen

Voit palauttaa tehdasasetukset FlowSyncin kautta tai kellosta.

Tehdasasetusten palauttaminen FlowSyncin kautta

1. Siirry osoitteeseen flow.polar.com/start ja lataa ja asenna Polar FlowSync -tiedonsiirto-ohjelma tietokoneellesi.
  2. Liitä kello tietokoneen USB-porttiin.
  3. Avaa asetukset FlowSync-ohjelmassa.
  4. Paina Palauta tehdasasetukset -painiketta.
  5. Jos synkronoit kellon Flow-sovelluksella, poista kello puhelimesi yhdistettyjen Bluetooth-laitteiden luettelosta, jos se on luettelossa.

Tämän jälkeen kellon asetukset on määritettävä uudelleen joko matkapuhelimen tai tietokoneen avulla. Muista käyttää asetusten määrityksessä samaa Polar-tiliä kuin ennen laitteen tehdasasetusten palauttamista.

Tehdasasetusten palauttaminen kellosta

Siirry kellossa kohtaan Asetukset > Yleisasetukset > Tietoja kellosta. Vieritä alas kohtaan Nollaa kaikki tiedot ja asetukset. Paina OK-painiketta ja vahvista tehdasasetusten palauttaminen painamalla OK-painiketta uudelleen.

Tämän jälkeen kellon asetukset on määritettävä uudelleen joko matkapuhelimen tai tietokoneen avulla. Muista käyttää asetusten määrityksessä samaa Polar-tiliä kuin ennen laitteen tehdasasetusten palauttamista.