Miten Polar OH1:n tehdasasetukset palautetaan?

1. Aseta OH1-sensori USB-sovittimeen niin, että linssi on ylöspäin ja sensorin ja USB-sovittimen koskettimet ovat vastakkain.
  2. Kytke USB-sovitin tietokoneen USB-porttiin. Varmista, että FlowSync-ohjelma on käynnissä.
  3. Klikkaa Asetukset-ikonia ja TEHDASASETUSTEN PALAUTTAMINEN. Tehdasasetusten palauttaminen kestää hetken. Irrota USB-sovitin tietokoneesta ja kytke se sitten takaisin.
  4. Kun Flow-verkkopalvelun aloitussivu avautuu, valitse Kirjaudu sisään ja kirjaudu sisään olemassa olevilla tunnuksillasi.
  5. Hyväksy asetukset ja napsauta lopuksi Valmis.

Tehdasasetusten palauttaminen poistaa yhteyden OH1:n ja käyttäjätilin väliltä sekä poistaa kaikki laitteessa olevat tiedot. Kaikki OH1:stä Flow-tilillesi synkronoidut tiedot ovat tallessa.