Miten Strava Live ‑segmentit otetaan käyttöön V800:ssa?

Strava-segmentit ovat ennalta määritettyjä reitin osuuksia, joilla urheilijat voivat kilpailla ottamalla aikaa pyöräillessään tai juostessaan. Segmentit määritetään osoitteessa Strava.com, ja kuka tahansa Stravan käyttäjä voi luoda niitä. Voit käyttää osuuksia omien aikojesi vertailuun tai voit verrata aikaasi muiden segmentin suorittaneiden Strava-käyttäjien aikoihin. Kunkin segmentin kärkinimet ja parhaan ajan haltija eli King/Queen of the Mountain (KOM/QOM) näkyvät julkisesti.

Huomaa, että sinulla on oltava Strava Summit ‑analyysipaketti, jotta voit käyttää Strava Live ‑segmenttejä V800:ssa. Kun olet aktivoinut Strava Live ‑segmentit, vienyt segmenttejä Flow-tilillesi ja synkronoinut ne V800:aan, saat V800:aan ilmoituksen, kun lähestyt jotakin suosikiksi merkitsemääsi Strava-segmenttiä.

Kun olet suorittamassa segmenttiä, V800 näyttää reaaliaikaiset tiedot suorituksesta, joten tiedät, oletko edellä vai jäljessä segmentin omaa ennätystäsi (PR). Tuloksesi lasketaan ja näytetään V800:ssa välittömästi, kun segmentti päättyy, mutta lopulliset tulokset on tarkistettava osoitteesta Strava.com.

Älykkäät ilmoitukset estetään, kun Strava Live ‑segmenttien näkymä on aktiivisena V800:ssa. Jos haluat saada älykkäät ilmoitukset esimerkiksi pitkän segmentin aikana, voit sallia ne vaihtamalla treeninäkymää.

Strava- ja Polar Flow ‑tiliesi yhdistäminen

Voit yhdistää Strava- ja Polar Flow ‑tilisi Polar Flow ‑verkkopalvelussa tai Polar Flow ‑sovelluksessa.

Polar Flow ‑verkkopalvelussa mene kohtaan Asetukset > Kumppanit > Strava > Yhdistä

tai

Polar Flow ‑sovelluksessa mene kohtaan Yleisasetukset > Yhdistä > Strava (yhdistä pyyhkäisemällä painiketta).

Strava-segmenttien tuominen Polar Flow ‑tilillesi

1. Valitse Strava-tililtäsi segmentit, jotka haluat tuoda Polar Flow’n Suosikkeihin / V800:aan, napsauttamalla segmentin nimen vieressä olevaa tähtikuvaketta.
  2. Tuo valitut Strava Live ‑segmentit Polar Flow ‑tilillesi napsauttamalla Polar Flow ‑verkkopalvelun Suosikit-sivulla painiketta Päivitä Strava Live ‑segmentit.
  3. V800:ssa voi olla kerrallaan enintään 20 suosikkia. Valitse V800:aan siirrettävät segmentit napsauttamalla Strava Live ‑segmentit -luettelon vasemmalla puolella olevia valintaruutuja, jolloin ne siirtyvät oikealla puolella olevaan V800:n synkronointiluetteloon. Voit muuttaa suosikkien järjestystä V800:ssa vetämällä ja pudottamalla.
  4. Tallenna laitteeseen tehdyt muutokset synkronoimalla V800.

Katso lisätietoja suosikkien hallitsemisesta Polar Flow ‑verkkopalvelussa ja -sovelluksessa kohdasta Suosikkien ja treenitavoitteiden hallitseminen Polar Flow’ssa.

Vaarallisia Strava-segmenttejä ei enää siirretä Polar Flow’hun. Strava ei enää turvallisuussyistä tue segmenttejä, joiden keskikaltevuus on pienempi kuin -0,25 %. Alamäkiä ja samalla tavoin jyrkästi laskevia segmenttejä ei enää synkronoida. Valitettavasti emme pysty vaikuttamaan siihen, mitkä segmentit määritetään vaarallisiksi.

Saat lisätietoja Strava-segmenteistä Strava-tuesta.