Treenien tallentaminen Polar Flow ‑sovelluksella

Voit tallentaa treenejä Polar Flow ‑sovelluksella, ja lisäksi voit tallentaa sykkeen käyttämällä sovellukseen yhdistettyä sykesensoria.

Treenaaminen Flow-sovelluksen kanssa:

1. Siirry sivun yläreunassa kohtaan Harjoittelu > Aloita .

2. Valitse lajiprofiili napauttamalla lajikuvaketta.

3. Jos haluat treenatessa tallentaa sykkeen, käytä sovellukseen yhdistettyä sykesensoria.

Jos olet määrittänyt sensorin asetukset puhelimella, ne on jo yhdistetty. Muussa tapauksessa napauta asetusten rataskuvaketta, etsi sensori Treeniasetukset-sivulta ja napauta Yhdistä. Palaa Aloita-sivulle napauttamalla Valmis.

Jos olet valinnut ulkolajiprofiilin, Puhelimen GPS otetaan käyttöön, jotta se voi seurata treenireittiäsi kartalla.

4. Kun näet sykkeesi ja kiinteän ympyrän GPS-kuvakkeen ympärillä, aloita treeni napauttamalla Aloita.

Voit vaihtaa karttanäkymän napauttamalla  ‑kuvaketta kartan yläosassa. Voit liikuttaa karttaa pyyhkäisemällä ja zoomata sitä nipistämällä ja loitontamalla sormia toisistaan. Kohdista kartta takaisin sijaintiisi napauttamalla  ‑kuvaketta.

Vaihda syke‑ ja vauhtinäkymän välillä pyyhkäisemällä sivun alalaitaa.

Treenin lopettaminen:

1. Napauta Keskeytä.
  2. Paina pitkään Pysäytä ja tallenna treeni.