Unen muokkaaminen Polar Flow ‑sovelluksella

Voit muokata untasi puhelimessa Flow-sovelluksella. Voit

• muokata unen ajoitusta tai palauta automaattisesti mitatut unitiedot
  • lisätä uuden uniajan
  • poistaa unijaksoja yksi kerrallaan.

Voit muuttaa uniaikaa enintään seitsemän päivää vanhojen tietojen osalta. Unijakson pitää olla vähintään 4 tuntia. Uni ja treeni eivät voi osua samaan ajankohtaan.

Kun sinulla on Polar-kello kädessäsi, se huomaa liikehdinnästäsi, milloin nukahdat ja milloin heräät. Emme kuitenkaan aina tunnista uniaikaasi täsmälleen oikein, jos unesi on jostain syystä levotonta tai makaat sängyssä hereillä. Saatat joskus myös unohtaa kellon kädestäsi ja haluat lisätä uniajan jälkikäteen.

Jos muutat uniaikasi alkua tai loppua 15 minuuttia tai enemmän, arvioimme unisyklisi uudestaan. Mitä tarkempaa tietoa saamme, sitä tarkempaa tietoa univaiheistasi saat.

Muokkaa uniaikaa:

1. Avaa Uninäkymä.
  2. Napauta Muokkaa-painiketta ja käännä puhelinta niin, että näyttö siirtyy vaakakuvaan.
  3. Vedä pystysuuntaiset palkit mitatun uniajan päistä vastaamaan käsitystäsi unestasi ja napauta Esikatsele.
  4. Esikatsele ja Vahvista uusi uniaika tai napauta Peruuta palataksesi takaisin.

5. Jos muutat mieltäsi, voit palauttaa automaattisesti mitatun unen valitsemalla Palauta.

Lisää uusi uniaika:

1. Avaa Uninäkymä.
  2. Napauta Kalenteri-painiketta avataksesi Viikoittainen uni ‑näkymän.
  3. Napauta Lisää uniaika.
  4. Aseta uniaika. Huomaathan, että voit lisätä uuden uniajan vain viimeisen seitsemän päivän ajalle.

Poista uniaika:

1. Avaa Uninäkymä.
  2. Napauta Poista -painiketta.
  3. Vahvista poisto.