Android-puhelinten ja Polar-tuotteiden väliset yhteensopivuusongelmat

Eri Android-laitteet käsittelevät tuotteissamme ja palveluissamme käytettyä teknologiaa, kuten Bluetooth Low Energy (BLE) -tekniikkaa, sekä eri standardeja ja protokollia hyvin eri tavoin. Tästä syystä yhteensopivuus vaihtelee puhelinvalmistajien välillä, ja ajoittain havaitsemme yhteensopivuusongelmia tiettyjen puhelinten kanssa. Tällä hetkellä tiedossamme on ongelmia seuraavien mallien kanssa:

Huawei P8 lite (toiselta nimeltään Huawei ALE-21) Android 6.0 kaikkien Polar-laitteiden kanssa (paitsi M600)

Käyttäjillä on ollut ongelmia Polar-sensoreiden ja -rannelaitteiden yhdistämisen ja synkronoinnin yhteydessä.

Seuraavassa on muutamia vianetsintävinkkejä, joita voit kokeilla. Kokeile yksi kerrallaan, auttaako jokin niistä.

• Varmista, että Flow-/Beat-sovellus on käynnissä mobiililaitteessasi, ja pidä se etualalla.
  • Kokeile, auttaako matkapuhelimesi lentotilan kytkeminen päälle ja pois päältä.
  • Nollaa Polar-laitteesi Bluetooth-yhteydet (katso ohjeet Polar-laitteesi käyttöohjeesta).
  • Poista Polar-laitteesi mobiililaitteesi Bluetooth-asetusvalikosta ja yhdistä se Flow-/Beat-sovelluksen avulla.
  • Kirjaudu ulos sovelluksesta ja kirjaudu uudelleen sisään.
  • Poista Flow-/Beat-sovelluksen asennus ja asenna se uudelleen Google Play -kaupasta.
  • Käynnistä mobiililaitteesi uudelleen.

Jos edellä kuvatut vianetsintätoimet eivät auta, mitään ei valitettavasti ole tehtävissä.

Samsung Galaxy A3 Android 7.0 ja Samsung Galaxy A5 Android 7.0 sekä Polar OH1 ja Polar H10

Käyttäjillä on ollut yhteysongelmia Polar OH1- ja H10-sykesensoreiden sekä Polar Beat- ja Flow-sovellusten välillä.

H10-sykesensorin laiteohjelmistopäivitys versioon 2.1.9 korjaa tämän ongelman ja OH1-sykesensorin laiteohjelmistopäivitys versioon 2.0.10 korjaa tämän ongelman. Jos laiteohjelmiston päivityksessä on ongelmia, ota yhteys Polar-huoltopisteeseen.

Miten Polar H10 päivitetään? https://support.polar.com/fi/support/how_can_i_update_polar_h10

Miten Polar OH1 päivitetään? https://support.polar.com/fi/how-can-i-update-polar-oh1

Samsung Galaxy A3 Android 7.0 ja uudemmat versiot sekä Samsung Galaxy A5 Android 7.0 ja uudemmat versiot ovat yhteensopivia Vantage V:n ja Vantage M:n kanssa, kun laitteiden laiteohjelmisto on päivitetty versioon 1.2

Polar Vantage V ja Vantage M eivät ole yhteensopivia Samsung Galaxy A3:n ja A5:n kanssa, jos Vantagen laiteohjelmisto on vanhempi kuin 1.2. Määritä Vantagen asetukset Polar FlowSync-ohjelman tai toisen yhteensopivan mobiililaitteen avulla ja asenna laiteohjelmistopäivitys.

Kun laiteohjelmisto on päivitetty versioon 1.2, voit synkronoida laitteen Galaxy-puhelimesi Polar Flow -sovelluksella. Jos et voi käyttää tietokonetta tai toista mobiililaitetta, ota yhteys Polar-asiakaspalveluun osoitteessa https://support.polar.com/en/support/contact_us/email_polar.

PÄIVITETTY 23. tammikuuta 2019: Google Pixel XL/2/2XL/3/3XL Android 9 ja Polar V800

Kun Google Pixel -puhelin on päivitetty Android 9 -versioon, Polar V800:n ja Polar Flow -sovelluksen synkronointi ei ehkä toimi odotetusti: ensimmäinen yhdistäminen ja synkronointi onnistuvat, mutta sen jälkeen synkronointi epäonnistuu.

Olemme tutkineet tätä ongelmaa, ja tilanne näyttää ikävä kyllä siltä, ettei rajoitus tule muuttumaan tulevaisuudessa. Tästä johtuen nämä puhelimet eivät ole yhteensopivia Polar V800:n kanssa. Suosittelemme jatkossakin synkronoimaan Polar V800:n tietokoneen Polar FlowSync -ohjelmalla tai käyttämään synkronointiin muuta yhteensopivaa mobiililaitetta.

Lataa FlowSync TÄÄLTÄ, jos et vielä ole asentanut sitä tietokoneellesi.

1. Liitä USB-johto tietokoneeseen ja napsauta liitin V800-treenilaitteeseen. Varmista, että FlowSync-ohjelma on käynnissä.
  2. FlowSync-ikkuna avautuu ja synkronointi alkaa.
  3. Valmis tulee näyttöön, kun toiminto on suoritettu loppuun.

Tämä koskee vain Polar V800 -laitetta. Muut Polar-laitteet ovat yhteensopivia Google Pixel -puhelinten kanssa.