Android-puhelinten ja Polar-tuotteiden väliset yhteensopivuusongelmat

Eri Android-laitteet käsittelevät tuotteissamme ja palveluissamme käytettyä teknologiaa, kuten Bluetooth Low Energy (BLE) -tekniikkaa, sekä eri standardeja ja protokollia hyvin eri tavoin. Tästä syystä yhteensopivuus vaihtelee puhelinvalmistajien välillä, ja ajoittain havaitsemme yhteensopivuusongelmia tiettyjen puhelinten kanssa. Tällä hetkellä tiedossamme on ongelmia seuraavien mallien kanssa:

Huawei puhelimet ilman Google palveluita (esim. P40) kaikkien Polar-laitteiden kanssa

Uusimmissa Huawei puhelimissa ei ole mahdollista käyttää Googlen palveluita, joten näissä puhelimissa ei voi käyttää Google Play Storea sovellusten asentamiseen puhelimeen. Rajattu määrä sovelluksia on saatavilla Huawei App Galleryn kautta.

• Polar Beat -sovellus ei ole saatavilla Huawein App Galleryssa emmekä voi taata sitä, että tämä rajoitus muuttuu tulevaisuudessa.

Huawei P8 lite (toiselta nimeltään Huawei ALE-21) Android 6.0 kaikkien Polar-laitteiden kanssa

Käyttäjillä on ollut ongelmia Polar-sensoreiden ja -rannelaitteiden yhdistämisen ja synkronoinnin yhteydessä.

Seuraavassa on muutamia vianetsintävinkkejä, joita voit kokeilla. Kokeile yksi kerrallaan, auttaako jokin niistä.

• Varmista, että Flow-/Beat-sovellus on käynnissä mobiililaitteessasi, ja pidä se etualalla.
  • Kokeile, auttaako matkapuhelimesi lentotilan kytkeminen päälle ja pois päältä.
  • Nollaa Polar-laitteesi Bluetooth-yhteydet (katso ohjeet Polar-laitteesi käyttöohjeesta).
  • Poista Polar-laitteesi mobiililaitteesi Bluetooth-asetusvalikosta ja yhdistä se Flow-/Beat-sovelluksen avulla.
  • Kirjaudu ulos sovelluksesta ja kirjaudu uudelleen sisään.
  • Poista Flow-/Beat-sovelluksen asennus ja asenna se uudelleen Google Play -kaupasta.
  • Käynnistä mobiililaitteesi uudelleen.

Jos edellä kuvatut vianetsintätoimet eivät auta, mitään ei valitettavasti ole tehtävissä.

Android-puhelimen nimi Polar-laitteessa on ”ID 00000000” ja synkronointi ei käynnisty ollenkaan

Jotkut käyttäjät voivat kokea seuraavanlaisen ongelman: Polar-laite muodostaa yhteyden Android-puhelimeen, mutta laitteen synkronointi epäonnistuu välittömästi. Laite antaa virheviestin ”Yhteys epäonnistui. Ei aktiivisia laitteita lähettyvillä”. Jos näin käy, tarkista Polar-laitteen yhdistettyjen laitteiden luettelo (Asetukset Yleisasetukset > Yhdistä ja synkronoi > Yhdistetyt laitteet).

Jos Android-puhelimen nimenä näkyy ID 0000000, varmista, että muut puhelimen kanssa yhdistetyt Bluetooth-laitteet eivät aiheuta ongelmia Polar-laitteen kanssa. Yhteys muihin urheilukelloihin tai aktiivisuusrannekkeisiin voi olla tarpeen katkaista, jotta Polar-laitteen ja Androidin Flow-sovelluksen synkronointi onnistuu.

Samsung Galaxy A3 Android 7.0 ja Samsung Galaxy A5 Android 7.0 sekä Polar OH1 ja Polar H10

Käyttäjillä on ollut yhteysongelmia Polar OH1- ja H10-sykesensoreiden sekä Polar Beat- ja Flow-sovellusten välillä.

H10-sykesensorin laiteohjelmistopäivitys versioon 2.1.9 korjaa tämän ongelman ja OH1-sykesensorin laiteohjelmistopäivitys versioon 2.0.10 korjaa tämän ongelman. Jos laiteohjelmiston päivityksessä on ongelmia, ota yhteys Polar-huoltopisteeseen.

Miten Polar H10 päivitetään? https://support.polar.com/fi/support/how_can_i_update_polar_h10

Miten Polar OH1 päivitetään? https://support.polar.com/fi/how-can-i-update-polar-oh1

Samsung Galaxy A3 Android 7.0 ja uudemmat versiot sekä Samsung Galaxy A5 Android 7.0 ja uudemmat versiot ovat yhteensopivia Vantage V:n ja Vantage M:n kanssa, kun laitteiden laiteohjelmisto on päivitetty versioon 1.2

Polar Vantage V ja Vantage M eivät ole yhteensopivia Samsung Galaxy A3:n ja A5:n kanssa, jos Vantagen laiteohjelmisto on vanhempi kuin 1.2. Määritä Vantagen asetukset Polar FlowSync-ohjelman tai toisen yhteensopivan mobiililaitteen avulla ja asenna laiteohjelmistopäivitys.

Kun laiteohjelmisto on päivitetty versioon 1.2, voit synkronoida laitteen Galaxy-puhelimesi Polar Flow -sovelluksella. Jos et voi käyttää tietokonetta tai toista mobiililaitetta, ota yhteys Polar-asiakaspalveluun osoitteessa https://support.polar.com/en/support/contact_us/email_polar.

OnePlus 2 (A2003) Android 6.0.1:n yhteensopivuus Polar Vantage V:n ja Vantage M:n kanssa

Tämä puhelinmalli ei ole valitettavasti yhteensopiva Polar Vantage V:n ja Vantage M:n kanssa, eikä sen yhteensopivuutta voida taata muidenkaan Polar-laitteiden kanssa.

Uusimpien Polar-laitteiden ja tämän puhelinmallin yhdistäminen ei onnistu. Laitteet alkavat muodostaa yhteyttä, mutta lopulta näkyviin tulee virheilmoitus ”Laitetta ei voitu yhdistää”.

Motorola Moto G8 Power

Valitettavasti tämä puhelinmalli ei ole yhteensopiva Polar-tuotteiden kanssa. Uusimpien Polar-kellojen laiteohjelmiston päivittäminen Polar Flow -sovelluksella ei ehkä onnistu. Polar-kellojen synkronointi voi myös joskus epäonnistua.