Navodila za uporabo senzorja Polar Verity Sense

Navodila za uporabo vam bodo v pomoč pri prvih korakih z vašim novim senzorjem Polar Verity Sense. Za video navodila obiščite support.polar.com/en/verity-sense.

Uvod

Čestitamo vam ob nakupu novega senzorja Polar Verity Sense!

Polar Verity Sense je vsestranski senzor optičnega merjenja srčnega utripa, ki meri srčni utrip na roki ali sencih. Je odlična alternativa pasovom za okrog prsi in zapestnim napravam za merjenje srčnega utripa. Uporabljate ga lahko skupaj s paščkom in sponko na traku plavalnih očal ali ga preprosto namestite kamor koli, kjer se udobno in dobro prilega koži. S Polar Verity Sense bo vaše gibanje zares neovirano, uporabljate pa ga lahko za številne različne športe. Izpostaviti velja najuporabnejše funkcije, ki jih omogoča Polar Verity Sense: med vašim plavanjem v bazenu beleži srčni utrip, razdaljo in tempo.

Vadbe lahko shranite v notranji pomnilnik senzorja in podatke o vadbi nato prenesete v svoj telefon, lahko pa senzor povežete z združljivo napravo ter tako sproti spremljate svoj srčni utrip med vadbo.

Polar Verity Sense podatke prenaša prek povezave Bluetooth® in ANT+. Senzor lahko uporabljate v kombinaciji s številnimi aplikacijami za fitnes, kot je aplikacija Polar Flow, in tudi vadbenimi napravami, ki so združljive s tehnologijo Bluetooth in ANT+. Svoj srčni utrip lahko istočasno prikazujete v dveh različnih sprejemnih napravah z Bluetoothom in v poljubnem številu naprav, ki podpirajo ANT+.

Senzorju Polar Verity Sense so priloženi še udoben pralni pašček, sponka za namestitev na trak plavalnih očal, polnilni priključek USB in mošnjiček za shranjevanje.

Izkoristite svoj senzor Polar Verity Sense

Dodobra izkoristite vse funkcije senzorja Verity Sense, tako da ga povežete z našo brezplačno aplikacijo Polar Flow in spletno storitvijo. Ko je senzor povezan z aplikacijo Polar Flow, lahko svojo vadbo posnamete s senzorjem in podatke o treningu nato prenesete v aplikacijo oziroma spletno storitev Flow. Prek aplikacije Polar Flow boste prejemali tudi najnovejše posodobitve za svoj senzor. Da Verity Sense povežete z aplikacijo Polar Flow, ga nastavite z mobilno aplikacijo Polar Flow ali v spletni storitvi Polar Flow.

Aplikacija Polar Flow

Aplikacija Polar Flow je na voljo v trgovini App Store® ali Google PlayTM. Svoj Verity Sense po vadbi sinhronizirajte z aplikacijo, da dobite takojšen pregled rezultatov vadbe in povratne informacije o svoji zmogljivosti.

Spletna storitev Polar Flow

S programsko opremo FlowSync v računalniku ali prek aplikacije Polar Flow lahko svoje podatke o treningu sinhronizirate s spletno storitvijo Polar Flow. Spletna storitev vam omogoča, da načrtujete svojo vadbo, sledite svojim dosežkom, pridobite navodila in si ogledate natančno analizo rezultatov treninga. Vse to je na voljo na flow.polar.com.