Slik tar du vare på Polar Verity Sense

Som med alle andre elektroniske enheter, bør du rengjøre og behandle Polar Verity Sense med varsomhet. Instruksjonene nedenfor vil hjelpe deg med å oppfylle garantikravene, holde enheten i god stand og unngå problemer med lading eller synkronisering.

Hold Verity Sense ren

Bruk lunkent springvann til å rengjøre sensoren etter at du har trent. Sensoren er vanntett, og du kan skylle den under rennende vann uten å skade de elektroniske komponentene. Rengjør sensoren forsiktig med mildt såpevann ved behov. Bruk aldri alkohol eller stoff som sliper eller etser (stålull eller rengjøringskjemikalier).

Bruk lunkent springvann til å rengjøre armbåndet etter at du har trent. Du kan vaske armbåndet i vaskemaskin. Sjekk lappen på armbåndet for å få nøyaktige vaskeanvisninger. Vi anbefaler at du bruker en vaskepose. Ikke bruk blekemiddel eller tøymykner.

Husk å koble sensoren fra armbåndet før du vasker den.

Det er enkelt å fjerne sensoren fra holderen ved å trykke gjennom hullet i holderen:

Hold ladekontaktene på sensoren og USB-adapteren rene for å sikre problemfri lading og synkronisering.

Hold ladekontaktene på sensorene rene for å beskytte sensoren mot oksidering og andre potensielle skader som følge av skitt og saltvann (f.eks. svette eller sjøvann).

Før lading må du kontrollere at det ikke er fukt, støv eller smuss på ladekontaktene på sensoren og USB-adapteren. Tørk forsiktig bort eventuell smuss eller fukt. Ikke bruk skarpe rengjøringsverktøy som kan lage riper. Ikke lad sensoren når den er våt.

Ta godt vare på den optiske pulssensoren

Pass på at det optiske sensorområdet er rent og ripefritt. Riper og skitt vil redusere ytelsen til den optiske pulsmålingen.

Unngå bruk av parfyme, fuktighetskrem, solkrem eller insektmiddel på huden der du bruker sensoren. Hvis sensoren kommer i kontakt med noen av disse eller andre kjemikalier, må du vaske den med mildt såpevann og skylle grundig under rennende vann.

Oppbevaring

Oppbevar treningsenheten på et tørt og kjølig sted. Ikke oppbevar den i fuktige omgivelser, i materialer som ikke puster (plastpose eller treningsbag) eller sammen med ledende materialer (våte håndklær). Treningsenheten må ikke utsettes for direkte sollys over lengre tid, for eksempel ved å ha den liggende i bilen eller montert på sykkelfestet. Vi anbefaler at treningsenheten legges til lagring med delvis eller fullt oppladet batteri. Batteriet tappes gradvis ved lagring. Hvis treningsenheten skal legges til lagring i mange måneder, anbefaler vi at den lades opp igjen etter et par måneder. Dette vil forlenge levetiden på batteriet.

Ikke la enheten ligge i ekstrem kulde (under –10 °C) og varme (over 50 °C) eller i direkte sollys.

Service

I løpet av garantiperioden på to (2) år anbefaler vi at service på utstyret utføres av et godkjent Polar-servicesenter. Garantien dekker ikke skade eller følgeskade forårsaket av service som ikke er godkjent av Polar Electro. Gå til Begrenset internasjonal Polar-garanti hvis du vil ha mer informasjon.

Hvis du vil ha kontaktinformasjon og adresser til alle Polar-servicesentre, kan du gå til support.polar.com og landspesifikke nettsteder.