Knopfuncties en leds

Je Verity Sense heeft één knop die, afhankelijk van de gebruikssituatie en hoelang je er op drukt, verschillende functies heeft. Lees hieronder welke functies de knop heeft in de verschillende modi, en wat de verschillende gekleurde leds betekenen.

Knopfuncties

Sensor in-/uitschakelen
  • Druk kort op de knop om de sensor in te schakelen.
  • Houd de knop ingedrukt om de sensor uit te schakelen.
Trainingsmodus kiezen
  • Kies de trainingsmodus door een paar keer kort op de knop te drukken, net zolang totdat de led naast de gewenste modus brandt.
  • Je kunt controleren welke trainingsmodus er is vergrendeld door kort op de knop te drukken. De status-led aan de zijkant brandt blauw voor de hartslagmodus, groen voor de registratiemodus en wit voor de zwemmodus.

Kleuren van de leds en hun betekenis

Tijdens het kiezen van de trainingsmodus

Als je je keuze maakt, brandt de status-led aan de zijkant blauw voor de hartslagmodus, groen voor de registratiemodus en wit voor de zwemmodus. De ledlampjes die voor de hartslagmeting worden gebruikt, helpen je bij het kiezen van de juiste trainingsmodus door aan te geven welke modus er op dat moment is gekozen:

Zie Trainingsmodus kiezen voor meer informatie.

Batterijstatus
  • Batterij bijna leeg: rode led knippert langzaam
  • Kritiek laag batterijvermogen: rode led knippert snel

Batterijstatus tijdens het opladen

Tijdens het opladen knippert de status-led in verschillende kleuren, die de batterijstatus van de sensor aangeven:

Rood: 0-9%

Oranje: 10-29%

Geel: 30-79%

Groen: 80-99%

Groene led, brandt continu als de batterij vol is.

De sensor synchroniseert automatisch met de Polar Flow app tijdens het opladen als je smartphone binnen het bereik van Bluetooth is. De led knippert blauw tijdens het synchroniseren.

Tijdens de Fitness Test

Paarse led, knippert eenmaal om de twee seconden.

Zie het ondersteuningsdocument Polar Fitness Test met Verity Sense voor instructies over het uitvoeren van de Polar Fitness Test met Verity Sense.

Overig
Synchroniseren: Blauwe led knippert
Firmware wordt bijgewerkt: Blauwe led brandt continu
Fout: Rode led knippert