Polar Verity Sense használati útmutató

Jelen használati útmutató segíti a kezdeteket az új Polar Verity Sense érzékelővel. Az oktatóvideók és a GYIK megtekintéséhez lásd: support.polar.com/hu/verity-sense.

Bevezetés

Gratulálunk az új Polar Verity Sense készülékedhez!

A Polar Verity Sense egy sokoldalú, kiváló minőségű optikai pulzusmérő érzékelő, amely a karra vagy a homlokra helyezve méri a pulzust. Nagyszerű alternatívát jelet a mellkaspántos vagy csuklópántos pulzusmérő eszközök helyett. Használható karpánttal vagy úszószemüvegpánt-rögzítőcsattal, illetve bárhová helyezheted úgy, hogy szorosan érintkezzen a bőröddel. A Polar Verity Sense a lehető legnagyobb mozgásszabadságot kínálja, és számtalan különböző sporthoz használható. Ráadásul a Polar Verity Sense akkor is rögzíti a pulzust, a távot és a tempót, amikor uszodában úszol.

Rögzítheted az edzéseidet az érzékelő belső memóriájára, és később átviheted az edzésadatokat a telefonodra, vagy egy kompatibilis eszközhöz is csatlakoztathatod, és valós időben nyomon követheted a pulzusodat az edzés alatt.

A Polar Verity Sense Bluetooth® és ANT+ kapcsolaton keresztül végzi az adatátvitelt. Számos népszerű fitneszalkalmazással használhatod az érzékelőt, többek között a Polar Flow alkalmazással, valamint Bluetooth és ANT+ kompatibilis edzéseszközökkel. A pulzusodat egyidejűleg két különböző Bluetooth vevőkészülékre és tetszőleges számú ANT+ eszközre is továbbíthatod.

A Polar Verity Sense alaptartozéka egy kényelmes, mosógépben mosható karpánt, egy úszószemüvegpánt-rögzítőcsat, egy USB-töltőadapter és egy tárolótasak.

Hozd ki a maximumot Polar Verity Sense érzékelődből!

Annak érdekében, hogy a maximumot hozd ki a Verity Sense funkcióiból, csatlakoztasd ingyenes alkalmazásunkhoz és webszolgáltatásunkhoz, a Polar Flow-hoz. Amikor az érzékelő a Polar Flow-hoz kapcsolódik, az edzésszakaszt önmagában az érzékelővel is rögzítheted, az edzésadatokat pedig később átviheted a Flow alkalmazásba vagy webszolgáltatásba. A legújabb frissítéseket is megkapod az érzékelődhöz a Polar Flow alkalmazáson keresztül. A Verity Sense érzékelő Polar Flow-hoz csatlakoztatásához állítsd be a Polar Flow mobilalkalmazással vagy a Polar Flow webszolgáltatással.

Polar Flow alkalmazás

Töltsd le a Polar Flow alkalmazást az App Store® vagy Google PlayTM webáruházból. Ha az edzéseredményedről és teljesítményedről azonnali áttekintést és visszajelzést szeretnél kapni, szinkronizáld a Verity Sense érzékelőt az alkalmazással az edzés után.

Polar Flow webszolgáltatás

Szinkronizáld a Polar Flow webszolgáltatásnak elküldött edzésadataidat a FlowSync szoftverrel a számítógépeden vagy a Polar Flow alkalmazáson keresztül. A webszolgáltatásban megtervezheted edzéseidet, számon tarthatod eredményeidet, valamint útmutatást és részletes elemzést kaphatsz edzéseredményeidről. Mindezt megtalálod a polar.com/flow oldalon.