Knapfunktioner og LED-lamper

Verity Sense har én knap, som har forskellige funktioner afhængigt af brugssituationen, og hvor længe den trykkes ned. Læs det følgende for at se, hvilke funktioner knappen har i forskellige tilstande, og hvad de forskellige farver på LED-lamperne betyder.

Knapfunktioner

Tænd/sluk sensoren
  • Tænd sensoren ved at trykke kort på knappen.
  • Sluk sensoren ved at trykke på knappen og holde den nede.
Vælg din træningstilstand
  • Vælg din træningstilstand ved at trykke kort på knappen, indtil LED-lampen ud for den ønskede tilstand lyser.
  • Du kan se, hvilken træningstilstand der er låst, ved at trykke kort på knappen. LED-lampen på siden, som viser status, lyser blåt i pulsmålertilstand, grønt i optagetilstand og hvidt i svømmetilstand.

LED-farver og hvad de betyder

Når du vælger din træningstilstand

Når du vælger din træningstilstand, lyser LED-lampen på siden, som viser status, blåt i pulsmålertilstand, grønt i optagetilstand og hvidt i svømmetilstand. De LED-lys, der bruges til pulsmåleren, hjælper dig også med at vælge den rigtige træningstilstand ved at vise, hvilken tilstand der er valgt nu:

Få flere oplysninger ved at gå til Sådan vælger du træningstilstand.

Batteristatus
  • Lavt batteri: Den røde LED-lampe blinker langsomt
  • Batteri er snart afladet: Den røde LED-lampe blinker hurtigt

Batteristatus under opladning

Når batteriet oplades, blinker LED-lampen, der viser status, nogle farver for at vise sensorens batteristatus:

Rød: 0-9 %

Orange: 10-29 %

Gul: 30-79 %

Grøn: 80-99 %

Den grønne LED-lampe lyser hele tiden, når batteriet er fuldt opladt.

Din sensor synkroniseres automatisk med Polar Flow-appen under opladning, hvis din telefon er inden for Bluetooth-rækkevidde. LED-lampen blinker blåt under synkronisering.

Under konditionstest

Den lilla LED-lampe blinker en gang hvert andet sekund.

Hvis du vil have vejledning til Polars konditionstest med Verity Sense, kan du gå til Polars konditionstest med Verity Sense.

Andet
Synkronisering: Den blå LED-lampe blinker
Opdatering af firmware: Den blå LED-lampe lyser hele tiden
Fejl: Den røde LED-lampe blinker