Polar Vantage V3 ‑käyttöohje

Tutustu uuteen kelloosi tämän käyttöohjeen avulla. Opetusvideoita ja usein kysyttyjä kysymyksiä on osoitteessa support.polar.com/fi/vantage-v3.

Esittely

Onnittelut Polar Vantage V3:n valinnasta!

Polar Vantage V3 on premium-urheilukello kaikille, joille huipputason suorituskyky on tärkeää. Siinä on edistyneitä biomittausominaisuuksia, AMOLED-näyttö, kaksitaajuuksinen GPS ja markkinoiden kattavin valikoima treeni- ja palautumistyökaluja. Kirkas korkearesoluutioinen AMOLED-näyttö toimii myös näppäränä taskulamppuna, kun liikut pimeässä. Edistyneen navigoinnin ja yksityiskohtaisten offline-karttojen avulla voit tutkia maailmaa turvallisin mielin. Erinomaisen akunkeston ansiosta kello ei jätä sinua koskaan pulaan: akku kestää jopa kahdeksan päivää kellotilassa, 61 tuntia treenatessasi GPS ja sykeseuranta päällä ja jopa 140 tuntia treenatessasi virransäästötilat päällä.

Uusien Polar Elixir™ ‑biomittausteknologioiden ansiosta Polar Vantage V3 voi mitata ihon lämpötilaa ja veren happipitoisuutta sekä sydämen sähköistä toimintaa EKG-rannemittauksella.. Myös optinen sykkeen mittaus on tarkin Polar-kellojen historiassa.

Treenikuormituksen ja palautumisen seurantatyökalut auttavat optimoimaan treenin ja välttämään ylikunnon. Ainutlaatuinen Recovery Pro ‑palautumistoiminto auttaa välttämään liiallista treenaamista ja vammoja. Se mittaa kehosi palautumista ja tarjoaa palautumisoppaan sekä ohjausta. Olennainen osa Recovery Pro ‑toimintoa on Ortostaattinen testi, jonka tekemiseen voi nyt käyttää ranteesta tehtävää EKG-testiä yhdistetyn Polar-sykesensorin sijasta.

Training Load Pro auttaa treenaamaan juuri sopivasti, jotta saavutat parhaat mahdolliset tulokset. Energiatasoistasi voit huolehtia koko treenin ajan uuden FuelWise™-tankkausavustajan tuella. FuelWise™ muistuttaa sinua tankkaamaan ja auttaa pitämään energiatasot riittävinä pitkien treenien aikana. Voit myös seurata, miten kehosi käyttää eri energianlähteitä treenin aikana.

Polarin testeillä voit arvioida oman kuntotasosi ja seurata kehittymistäsi ajan mittaan. Juoksukuntotestin avulla voit selvittää juoksusuorituksesi nykytason ja mukauttaa syke-, nopeus- ja tehoalueesi yksilöllisesti, jotta saat aina parhaan hyödyn irti lenkeistäsi. Voit selvittää testillä myös maksimisykkeesi. Pyöräilykuntotesti auttaa asettamaan yksilölliset tehoalueet ja kertoo funktionaalisen kynnystehosi. Jalkojen palautumistesti kertoo muutamassa minuutissa, ovatko jalkasi valmiina korkean intensiteetin treeniin. Erikoisvälineitä ei tarvita – kello riittää.

Vantage V3 näyttää herätessäsi täyden analyysin kehosi palautumisesta yön aikana sekä ennusteen energiatasostasi ja vireystilastasi tulevana päivänä. Sleep Plus Stages™ ‑unen seuranta tarkkailee univaiheitasi (REM-uni, kevyt uni ja syvä uni) sekä antaa unipalautetta ja numeerisen unituloksen. Nightly Recharge™ on yön aikana tehtävä palautumisen mittaus, joka kertoo, kuinka hyvin olet palautunut päivän haasteista. Sleepwise™-ominaisuus auttaa hahmottamaan, miten uni vaikuttaa vireystilaasi ja suorituskykyysi päiväsaikaan.

Muita keskeisiä ominaisuuksia:

• Juoksuteho antaa kattavan kuvan juoksuharjoituksen intensiteetistä.
  • Uintitilastot-ominaisuus havaitsee sykkeen, uintityylin, uintimatkan, vauhdin, vedot ja lepoajat automaattisesti. Järjestelmä pystyy seuraamaan uintimatkaa ja vetoja myös avovesiuinnissa.
  • Tee juoksu- ja pyörälenkeistäsi entistä jännittävämpiä Strava Live ‑segmenteillä. Saat ilmoituksia lähellä olevista segmenteistä, näet reaaliaikaista suoritustietoa segmenttien aikana ja voit tarkistaa tuloksesi heti suorituksesi jälkeen.
  • Hill Splitter™ ‑toiminnon avulla tiedät, kuinka suoriuduit treenin ylä- ja alamäissä. Hill Splitter tunnistaa automaattisesti kaikki ylä- ja alamäet nopeus-, matka- ja korkeustietojen perusteella.

• Lepovaiheen optimointi seuraa sykettäsi voimaharjoittelun aikana ja antaa yksilöllistä opastusta lepovaiheen sopivasta pituudesta. Toiminto ilmoittaa, kun olet riittävän palautunut aloittamaan seuraavan setin.

• FitSpark™-treeniopas tarjoaa palautumis- ja valmiustasosi sekä treenihistoriasi mukaisia treenejä ja varmistaa siten, että olet valmiina uusiin koitoksiin.
  • Ääniohjaus-toiminnolla saat treenin aikana reaaliaikaisia ääniohjeita Polar Flow ‑sovelluksesta kuulokkeisiisi tai kaiuttimiisi.
  • Polar Vantage V3:ssa on älykellojen keskeiset ominaisuudet: musiikinhallinta, sää ja puhelimen ilmoitukset.
  • Vaihdettavien rannekkeiden avulla voit mukauttaa kellon tyyliisi tilanteessa kuin tilanteessa.
  • Polar Vantage V3 tukee yli 150 urheilulajia. Lisää suosikkiurheilulajisi kelloosi Polar Flow ‑palvelussa.

Pyrimme jatkuvasti parantamaan käyttäjäkokemusta kehittämällä tuotteitamme edelleen. Muista päivittää kellon laiteohjelmisto aina, kun uusi versio on saatavilla, jotta kellosi pysyy ajan tasalla ja saat siitä kaiken irti. Laiteohjelmistopäivitykset parantavat kellon toimintaa tuomalla siihen parannuksia.

Ota Polar Vantage V3:sta kaikki irti

Liitä kellosi Polar-järjestelmään ja hyödynnä kaikki sen tarjoamat mahdollisuudet.

Polar Flow -sovellus

Hanki Polar Flow ‑sovellus App Store®- tai Google PlayTM ‑kaupasta. Synkronoi kello ja Polar Flow -sovellus treenin jälkeen, niin saat välittömästi yhteenvedon ja palautetta treenituloksestasi ja suorituksestasi. Polar Flow -sovelluksesta näet myös, miten aktiivinen olet ollut päivän aikana, miten kehosi on palautunut treenaamisesta ja stressistä yön aikana sekä miten olet nukkunut. Yön aikana automaattisesti mitattujen Nightly Recharge ‑tietojen ja muiden mitattujen parametrien pohjalta saat Polar Flow ‑sovelluksessa henkilökohtaisia päivittäisiä liikunta- ja univinkkejä sekä erityisen rankkoina päivinä energiatasojen säätelyvinkkejä.

Polar Flow -verkkopalvelu

Synkronoi harjoitustiedot Polar Flow ‑verkkopalveluun tietokoneen FlowSync-ohjelman tai Polar Flow ‑sovelluksen avulla. Verkkopalvelussa voit suunnitella treenejä, seurata saavutuksiasi, saat ohjeita ja näet yksityiskohtaiset tiedot treenituloksistasi, aktiivisuudestasi ja nukkumisestasi. Kerro ystävillesi saavutuksistasi, etsi muita ahkeria liikkujia ja hae lisämotivaatiota sosiaalisista treeniyhteisöistä.

Kaikki tämä on osoitteessa flow.polar.com.