Je bent hier: Functies > Verwisselbare polsbanden

Verwisselbare polsbanden

Pas de look van je Polar Vantage V2 premium multisporthorloge aan met een nieuwe polsband. Kies je favoriet uit de collectie frisse kleurenschema's met twee tinten.

Polsband verwisselen

We raden je aan om een balpen te gebruiken als je de polsband wilt losmaken.

1. Duw de pin voorzichtig naar buiten om de polsband los te maken. Gebruik een balpen met drukveersysteem, met de schrijfpunt ingetrokken.
  2. Zet de punt van de balpen op de pin en duw de pin uit de band.
  3. Verwijder de polsband.
  4. Positioneer de nieuwe polsband, steek vervolgens de pin in het daarvoor bestemde gat in de polsband, en duw de pin stevig op zijn plaats met de balpen. Zorg ervoor dat de knop op de pin de juiste kant op wijst.
  5. Controleer of de pin goed vast is aangedrukt en je bent klaar.