Je bent hier: Functies > Polsbandadapter

Polsbandadapter

Met de polsbandadapters voor de Polar Vantage V2 is je horloge compatibel met elk standaard 22 mm bandje met pushpins. Kies je favoriete polsband uit de Polar selectie of gebruik een willekeurige andere horlogeband met pushpins van 22 mm.

Adapter aan horloge bevestigen

1. Positioneer de adapter, steek vervolgens de pin in het daarvoor bestemde gat in de adapter, en duw de pin stevig op zijn plaats met een balpen. Zorg ervoor dat de knop op de pin de juiste kant op wijst.
  2. Controleer of de pin goed vast is aangedrukt en je bent klaar.

22 mm polsband bevestigen aan de adapter

1. Steek de pushpin (andere uiteinde van de snelsluiting) in de pushpinopening van de adapter.
  2. Duw de snelsluiting naar het midden en breng het andere uiteinde van de pin op één lijn met het daarvoor bestemde gat in de adapter.
  3. Laat de snelsluiting los om de polsband vast te maken.