Polar Vantage V2 használati útmutató

Jelen használati útmutató segíti a kezdeteket az új órával. Az oktatóvideó és a GYIK megtekintéséhez látogass el a support.polar.com/hu/vantage-v2 honlapra.

Bevezetés

Gratulálunk az új Polar Vantage V2 készülékedhez!

A Polar Vantage V2 egy a prémium multisport óra a Polar sportszakértelmével egy csomagban. Fejlett csuklóérzékelős pulzusmérővel és GPS-szel rendelkezik. A Polar Vantage V2-vel tudni fogod, hogy hol tartasz az edzéseddel, és könnyedén nyomon követheted a fejlődésedet. Az edzési terhelés és a regenerálódáskövetés funkciók segítenek optimalizálni az edzésedet és elkerülni a túlzott megerőltetést. Tedd próbára a teljesítményedet és szabd személyre a pulzusodat, a sebességedet és a teljesítményzónáidat a futási és a kerékpározási teljesítménytesztekkel! A könnyű kialakítás prémium anyagokkal párosul. A Polar Vantage V2 az alapvető okosóra-funkciókkal rendelkezik: zenevezérlő, időjárás és telefonos értesítések.

Az egyedülálló regenerálódási funkció, a Recovery Pro segít megelőzni a túlzott megerőltetést és a sérüléseket. Ez azt méri, hogy mennyire regenerálódott a tested; regenerálódási visszajelzéseket és útmutatást ad.

Érd el az ideális edzési szintet és hozd a legjobb formádat a Training Load Pro funkcióval, mely átfogó képet ad arról, hogy az edzésszakaszok hogyan terhelik tested különböző részeit, és ezáltal hogyan befolyásolják a teljesítményedet.

A futási teljesítményteszt segítségével nyomon követheted a fejlődésedet, személyre szabhatod a pulzusodat, a sebességedet és a teljesítményzónáidat.

A kerékpározási teljesítményteszt segítségével személyre szabhatod a teljesítményzónáidat, és megmondja a funkcionális teljesítményküszöbödet.

A lábregenerálódási teszt néhány perc alatt megmutatja, hogy a lábad készen áll-e a nagy intenzitású edzésre – mindezt speciális berendezések nélkül, mindössze az órád segítségével.

Zenevezérlő: Egyszerűen navigálhatsz a lejátszási listádon és szabályozhatod a hangerőt egyenesen az órádról. A Polar Vantage V2 a zenelejátszó alkalmazáshoz kapcsolódik, és a telefonod elővétele nélkül vezérelheted vele a zenét.

A Hill Splitter™ segítségével megtudhatod, hogy hogyan teljesítettél az edzésszakaszod emelkedő és ereszkedő szakaszain. Részletes adatokat fogsz kapni az edzésszakaszod emelkedési profiljáról, és képes leszel összehasonlítani a különböző szakaszaid emelkedési statisztikáit. A Hill Splitter™ automatikusan észleli az emelkedőket és a lejtőket a sebesség, a táv és a magassági adatok alapján. Részletes adatokat jelenít meg a teljesítményedről – mint például a táv, a sebesség, az emelkedés és az ereszkedés – az útvonaladon észlelt összes emelkedő esetén.

Maradj végig energikus az egész edzésszakaszod során az új FuelWise™ okos energiaellátási asszisztenssel! A FuelWise™ emlékeztet arra, hogy pótold az energiát és tartsd fenn a megfelelő energiaszintet a hosszú edzésszakaszok során. Tekintsd meg, hogyan használja fel a szervezeted a különböző energiaforrásokat az edzésszakaszok során! Az energiafelhasználás szénhidrátra, fehérjére és zsírra bontva látható.

Maradj a helyes úton a Polar Vantage V2 és a Komoot segítségével! Amikor a kitaposott utakról letérve feszegeted a határaidat, tudnod kell, hogy merre jársz. Útvonalakat importálhatsz a Polar Flow vagy a Komoot alkalmazásból, és valós idejű útvonalsegédet használhatsz az órán. Ha az útvonalat közvetlenül a Komoot alkalmazásból importálod, akkor részletes navigációs útvonalsegéd áll majd rendelkezésedre.

A további fő funkciók a következők:

  • A Precision Prime™ érzékelőfúziós technológiával megvalósított speciális, csuklón végzett pulzusmérés.
  • Részletes időjárási adatok egyenesen az órádról. Megtekintheted az aktuális időjárást és a 2 napos előrejelzést egyenesen az órádról.
  • A FitSpark™ edzési útmutató a regenerálódásod, a készenléted és az edzési előzményeid alapján létrehozott, használatra kész napi edzésekkel gondoskodik róla, hogy felkészült legyél a terep meghódítására.
  • Tekintsd meg, mennyire regenerálódtál az éjszaka során a Nightly Recharge™ funkcióval.
  • Még átfogóbb képet kaphatsz a futóedzéseid intenzitásával kapcsolatban a Futási teljesítmény funkcióval.
  • Az Úszás-mérőszámok funkció automatikusan érzékeli a pulzust, az úszásnemet, a távot, a tempót, a csapásszámot és a pihenőidőt. A távot és a csapásszámot nyíltvízi úszás esetén is méri a rendszer.
  • Maradj kapcsolatban a mobilodról érkező Telefonos értesítésekkel! Figyelmeztetéseket kaphatsz a bejövő hívásokról, üzenetekről, e-mailekről, naptári eseményekről és még sok másról.
  • Tedd még izgalmasabbá a futást és a kerékpározást a Strava Live szegmensek segítségével! Értesítéseket kaphatsz a közeli szegmensekről, valós idejű teljesítményadatokat jeleníthetsz meg egy adott szegmens közben, és a szegmens befejezése után megjelenítheted az eredményeidet.
  • A Polar Vantage V2 több mint 130 különböző sportot támogat. Add hozzá kedvenc sportjaidat az órádhoz a Polar Flow-ban.

Termékeinket a jobb felhasználói élmény érdekében folyamatosan fejlesztjük. Sportórád naprakészen tartásához és a lehető legjobb teljesítmény eléréséhez mindig frissítsd a firmware-t, amint új verzió válik elérhetővé. A firmware-frissítések új funkciókkal és fejlesztésekkel teszik hatékonyabbá a sportóra működését.

Hozd ki a maximumot Vantage V2 készülékedből

Az órád egyből használatra kész, amint kibontod a dobozból, de a teljes Polar élmény kihasználásához csatlakoztasd az órádat a Polar Flow-hoz, az ingyenes alkalmazásunkhoz és webszolgáltatásunkhoz.

Polar Flow alkalmazás

Töltsd le a Polar Flow alkalmazást az App Store® vagy Google PlayTM webáruházból. Eredményeid és teljesítményed azonnali áttekintéséhez és visszajelzés azonnali megtekintéséhez szinkronizáld a sportórád a Polar Flow alkalmazással az edzés után, és barátaidnak is mutasd meg az eredményeid. A Polar Flow alkalmazásban azt is ellenőrizheted, hogy hogyan aludtál és hogy mennyire voltál aktív a nap folyamán.

Polar Flow webszolgáltatás

Szinkronizáld a Polar Flow webszolgáltatással elküldött edzésadataidat a FlowSync szoftverrel számítógépeden vagy a Polar Flow alkalmazáson keresztül. A webes felületen megtervezheted edzéseidet, számon tarthatod eredményeidet, útmutatást és részletes elemzést kaphatsz edzéseredményeidről, aktivitásodról és alvásodról. Oszd meg eredményeidet barátaiddal is, keress edzőpartnereket, és eddz együtt a helyi közösséggel. A hosszú távú nyomon követéshez összegyűjtöttünk minden tesztadatot egyetlen helyen, a Polar Flow webszolgáltatásban. A Tesztek oldalon láthatod az összes elvégzett tesztedet, ahol azok eredményét is összehasonlíthatod. Áttekintheted a hosszú távú fejlődésedet, és könnyedén megfigyelheted a teljesítményed változását.

Mindezt megtalálod a flow.polar.com oldalon.