Olet täällä: Polar Flow > Vantage V Käyttöohje | Harjoittelun suunnitteleminen

Harjoittelun suunnitteleminen

Voit suunnitella harjoituksiasi ja luoda itsellesi yksilöllisiä harjoitustavoitteita Polar Flow -verkkopalvelussa tai Polar Flow -sovelluksessa.

Treenisuunnitelman luominen Kausisuunnittelun avulla

Flow-verkkopalvelun Kausisuunnittelu on erinomainen työkalu vuosittaisen treenisuunnitelman luomiseen. Polar Flow auttaa luomaan kattavan treenisuunnitelman, jonka avulla saavutat tavoitteesi. Kausisuunnittelu-työkalu on Polar Flow -verkkopalvelun Ohjelmat-välilehdellä.

Polar Flow for Coach on ilmainen etävalmennusalusta, jolla valmentajasi pystyy laatimaan kausikohtaisen treenisuunnitelmasi ja suunnittelemaan yksittäisten treenien pienimmätkin yksityiskohdat.

Treenitavoitteen luominen Polar Flow -sovelluksessa ja -verkkopalvelussa

Huomaa, että treenitavoitteet on synkronoitava kelloon FlowSync-ohjelmalla tai Flow-sovelluksella, ennen kuin tavoitteita voi käyttää. Kello ohjaa sinua tavoitteen saavuttamisessa treenin aikana.

Treenitavoitteen luominen Polar Flow ‑verkkopalvelussa:

1. Siirry Päiväkirjaan ja napsauta Lisää > Harjoitustavoite.

2. Siirry kohtaan Lisää harjoitustavoite, valitse Laji, syötä Tavoitteen nimi (enintään 45 merkkiä), Päivämäärä ja Aloitusaika sekä mahdolliset Muistiinpanot (valinnainen).

Valitse sitten treenitavoitteesi tyyppi seuraavista vaihtoehdoista:

Luo tavoite suosikkitreenitavoitteen perusteella

Jos olet luonut tavoitteen ja lisännyt sen suosikkeihisi, voit käyttää sitä vastaavien tavoitteiden pohjana. Tämä helpottaa treenitavoitteiden luomista, kun esimerkiksi monimutkaista vaiheistettua treenitavoitetta ei tarvitse luoda joka kerta alusta alkaen.

Jos haluat käyttää olemassa olevaa suosikkia treenitavoitteen pohjana, toimi seuraavasti:

1. Vie hiiren osoitin Päiväkirjassasi päivämäärän kohdalle.
  2. Napsauta +Lisää > Suosikkitavoite ja valitse sitten tavoite Suosikit-luettelosta.

3. Suosikki lisätään päiväkirjaasi kyseiselle päivälle aikataulutettuna tavoitteena. Treenitavoitteen aikataulutettu aika on oletuksena klo 18.00.
  4. Napsauta tavoitetta päiväkirjassasi ja muokkaa sitä haluamallasi tavalla. Tavoitteen muokkaaminen tässä näkymässä ei muuta alkuperäistä suosikkitavoitetta.
  5. Päivitä muutokset napsauttamalla Tallenna.

Voit muokata suosikkitreenitavoitteitasi ja luoda uusia myös Suosikit-sivulla. Siirry Suosikit-sivulle napsauttamalla -kuvaketta valikon yläreunassa.

Tavoitteiden synkronointi kelloon

Muista synkronoida treenitavoitteet kelloon Flow-verkkopalvelusta joko FlowSync-ohjelman tai Flow-sovelluksen avulla. Jos et synkronoi niitä, ne näkyvät vain Flow-verkkopalvelun päiväkirjassa tai Suosikit-luettelossa.

Tietoa treenin aloittamisesta on kohdassa Treenin aloittaminen.

Treenitavoitteen luominen Polar Flow ‑sovelluksessa

Treenitavoitteen luominen Polar Flow ‑sovelluksessa:

1. Siirry sivun yläreunassa kohtaan Harjoittelu ja napsauta .
  2. Valitse sitten treenitavoitteesi tyyppi seuraavista vaihtoehdoista:

Siirrä treenitavoitteet kelloon synkronoimalla sen Flow-sovelluksen kanssa.