Kellotaulut

Kellotaulut kertovat paljon muutakin kuin vain ajan. Näet suoraan kellotaululta ajantasaista ja hyödyllistä tietoa. Valitse, mitkä kellotaulut näkyvät ajannäyttötilassa.

Avaa Asetukset > Valitse näkymät ja valitse seuraavista vaihtoehdoista: Vain aika, Päivittäinen aktiivisuus, Kardiokuorman status, Tämänhetkinen syke/Jatkuva sykeseuranta, Viimeisimmät treenit, Nightly Recharge, FitSpark-treeniopas, Sää, Viikon yhteenveto, Oma nimesi ja Musiikin hallinta.

Voit selata kellotauluja painamalla YLÖS- ja ALAS-nappeja ja avata tarkempia tietoja painamalla OK-nappia.

Voit valita analogisen tai digitaalisen ajannäytön ja muokata kellotaulun tyyliä ja värejä. Katso lisätietoja kohdasta Kellotaulun asetukset.

Vain aika

Peruskellotaulu, jossa näkyvät kellonaika ja päivämäärä.

Aktiivisuus

Kellotaulun ympärillä oleva ympyrä sekä kellonajan ja päivämäärän alapuolella oleva prosenttiosuus osoittavat päivittäisen aktiivisuustavoitteesi kertymisen. Ympyrä täyttyy vaaleansinisellä värillä sitä mukaa kuin olet aktiivinen.

Lisäksi näet seuraavat tiedot päivän mittaan kerryttämästäsi aktiivisuudesta, kun avaat yksityiskohtaiset tiedot:

• Ottamiesi askeleiden määrä. Kehon liikkeiden määrä ja tyyppi rekisteröidään, ja ne muunnetaan arvioiduksi askelmääräksi.
  • Aktiivinen aika kertoo terveyttäsi edistävien kehon liikkeiden kumulatiivisen ajan.
  • Treenin, päivän aktiivisuuden ja perusaineenvaihdunnan (elintoimintojen edellyttämä vähimmäisaineenvaihdunta) kuluttamat kalorit.

Katso lisätietoja kohdasta Aktiivisuuden seuranta 24/7.

Kardiokuorman status

Kardiokuorman status kertoo lyhytaikaisen treenikuormituksen eli Rasituksen ja pitkäaikaisen treenikuormituksen eli Sietokyvyn välisestä suhteesta ja näyttää sen perustella, onko treenisi aliharjoittelua, ylläpitävää, kehittävää vai ylikuormittavaa.

Lisäksi näet Kardiokuorman statuksen, Rasituksen ja Sietokyvyn numeeriset arvot ja Kardiokuorman statuksen sanallisen kuvauksen, kun avaat yksityiskohtaiset tiedot.

• Kardiokuorman statuksen numeerinen arvo on Rasitus jaettuna Sietokyvyllä.
  • Rasitus kertoo, kuinka paljon viimeaikainen treenaaminen on rasittanut kehoasi. Se näyttää keskimääräisen päivittäisen kardiokuormituksesi viimeksi kuluneilta seitsemältä päivältä.
  • Sietokyky kertoo, kuinka hyvin kehosi sietää kardiotreeniä.Se näyttää keskimääräisen päivittäisen kardiokuormituksesi viimeksi kuluneilta 28 päivältä.
  • Kardiokuorman statuksen sanallinen kuvaus

Katso lisätietoja kohdasta Training Load Pro.

Syke

Kun Jatkuva sykeseuranta ‑toiminto on päällä, kello mittaa sykettäsi jatkuvasti ja näyttää sen Syke-kellotaulussa.

Voit tarkistaa päivän korkeimman ja alhaisimman sykkeesi sekä edellisen yön alhaisimman sykelukemasi. Voit ottaa kellon sykeseurantaominaisuuden käyttöön ja poistaa sen käytöstä siirtymällä kohtaan Asetukset > Yleisasetukset > Jatkuva sykeseuranta.

Katso lisätietoja kohdasta Jatkuva sykeseuranta.

Vaikka et käyttäisi Jatkuva sykeseuranta ‑toimintoa, voit kuitenkin tarkistaa sykkeesi nopeasti aloittamatta treeniä. Riittää, kun kiristät rannekkeen, valitset tämän kellotaulun ja painat OK-nappia. Sykkeesi tulee kellon näyttöön hetken kuluttua. Palaa Syke-kellotauluun painamalla TAKAISIN-nappia.

Viimeisimmät treenit

Näet viimeisimmästä treenistäsi kuluneen ajan ja treenin lajin.

Lisäksi näet treeniesi yhteenvedot kahdelta edelliseltä viikolta, kun avaat yksityiskohtaiset tiedot. Valitse tarkasteltava treeni YLÖS-/ALAS-napeilla ja avaa yhteenveto painamalla OK-nappia. Katso lisätietoja kohdasta Treenin yhteenveto.

Nightly Recharge

Herättyäsi näet Nightly Recharge ‑tilasi. Nightly Recharge -tila osoittaa, kuinka palauttava yöunesi oli. Nightly Recharge yhdistää automaattisesti mitatut tiedot siitä, miten autonominen hermostosi (ANS) rauhoittui unesi ensimmäisten tuntien aikana (ANS-tila), ja siitä, miten hyvin nukuit (unen tila).

Oletuksena toiminto on poissa käytöstä. Jatkuvan sykeseurannan pitäminen päällä kuluttaa akkua nopeammin. Nightly Recharge -toiminto edellyttää, että jatkuva sykeseuranta on käytössä. Jos haluat säästää akkua ja silti käyttää Nightly Rechargea, valitse asetus, jossa jatkuva sykeseuranta on käytössä vain yöaikaan.

Lisätietoja saat kohdista Nightly Recharge™ ‑palautumisen mittaus ja Sleep Plus Stages™ ‑unenseuranta.

FitSpark-kellotaulu

Kello ehdottaa sinulle parhaiten sopivia treenitavoitteita treenihistoriasi, kuntotasosi ja palautumisesi tilan perusteella. Näet kaikki ehdotetut treenitavoitteet painamalla OK-nappia. Näet tarkat tiedot treenitavoitteesta valitsemalla treenitavoitteen.

Katso lisätietoja kohdasta FitSpark- päivittäinen treeniopas.

Sää

Katso päivän tuntikohtainen sääennuste suoraan ranteestasi. Painamalla OK-nappia näet tarkemmat säätiedot, kuten tuulen nopeuden, tuulen suunnan, ilmankosteuden, sateen todennäköisyyden sekä huomisen kolmen tunnin ja ylihuomisen kuuden tunnin sääennusteet.

Katso lisätietoja kohdasta Sää.

Viikon yhteenveto

Katso yhteenveto treeniviikostasi. Viikon kokonaistreeniaika on jaettu näytössä näkyviin eri treenialueisiin. Avaa lisätiedot painamalla OK-nappia. Näet matkan, treenit, kokonaiskalorit ja kullakin sykealueella vietetyn ajan. Lisäksi näet edellisen viikon yhteenvedon, tarkemmat tiedot ja seuraavalle viikolle suunnitellut treenit.

Näet lisätietoja yksittäisestä treenistä selaamalla alaspäin ja painamalla OK-nappia.

Oma nimesi

Kellonaika, päivämäärä ja oma nimesi näytetään.

Musiikin hallinta

Musiikin hallinta ‑kellotaulusta voi hallita puhelimen musiikin ja median toistoa muulloin kuin treenatessa. Saat edellinen-/seuraava- ja tauko-/toista-napit näkyviin painamalla OK-nappia. Siirry edelliseen tai seuraavaan kappaleeseen YLÖS-/ALAS-napeilla ja keskeytä toisto OK-napilla. Siirry äänenvoimakkuuden hallintaan painamalla VALO-nappia.

Treenin aikana voi hallita musiikkia treeninäytöstä. Katso lisätietoja kohdasta Musiikin hallinta.