Siirry valikkoon painamalla TAKAISIN-nappia ja selaa sitä YLÖS- ja ALAS-nappien avulla. Vahvista valinnat painamalla OK-nappia ja palaa takaisin painamalla TAKAISIN-nappia.

Aloita treeni

Täältä voit aloittaa treenin. Siirry treenin aloitustilaan painamalla OK-nappia ja valitse haluamasi lajiprofiili.

Voit siirtyä treenin aloitustilaan myös pitämällä OK-nappia painettuna ajannäyttötilassa.

Katso tarkemmat ohjeet kohdasta Treenin aloittaminen.

Serene™- ohjattu hengitysharjoitus

Aloita hengitysharjoitus valitsemalla ensin Serene ja sitten Aloita.

Katso lisätietoja kohdasta Serene™- ohjattu hengitysharjoitus

Tankkaus

Pidä energiatasosi ylhäällä koko treenin ajan FuelWise™-tankkausavustajan tuella. FuelWisessa™ on kolme muistutusta, jotka muistuttavat sinua tankkaamaan ja auttavat pitämään energiatasot riittävinä pitkien treenien aikana. Ne ovat Älykäs hiilarimuistutus, Manuaalinen hiilarimuistutus ja Juomamuistutus.

Katso lisätietoja kohdasta FuelWise.

Ajastimet

Ajastimet-kohdasta löydät herätyksen, sekuntikellon ja alaspäin laskevan ajastimen.

Herätys

Valitse herätyksen toisto: Pois, Kerran, Maanantai–perjantai tai Joka päivä. Jos valitset Kerran, Maanantai-perjantai tai Joka päivä, määritä myös herätysaika.

Kun herätys on päällä, ajannäyttötilassa näkyy kellokuvake.

Sekuntikello

Käynnistä sekuntikello painamalla OK-nappia. Mittaa kierrosaika painamalla OK-nappia. Keskeytä sekuntikello painamalla TAKAISIN-nappia.

Alaspäin laskeva ajastin

Voit asettaa ajastimen laskemaan alaspäin ennalta määritetystä ajasta. Valitse Aseta ajastin ja määritä aloitusaika. Vahvista painamalla OK-nappia. Kun olet valmis, valitse Aloita ja käynnistä alaspäin laskeva ajastin painamalla OK-nappia.

Alaspäin laskeva ajastin lisätään peruskellotauluun, jossa näkyvät kellonaika ja päivämäärä.

Kello ilmoittaa laskennan päättymisestä värisemällä. Käynnistä ajastin uudelleen painamalla OK-nappia tai peruuta toiminto ja palaa ajannäyttötilaan painamalla TAKAISIN-nappia.

Treenin aikana voit käyttää intervalliajastinta ja alaspäin laskevaa ajastinta. Lisää ajastinnäkymät treeninäkymiin Flow-palvelun lajiprofiilien asetuksissa ja synkronoi asetukset kelloosi. Lisätietoja ajastimien käytöstä treenin aikana on kohdassa Treenin aikana.

Kuntotesti

Mittaa kuntotasosi helposti rannesykkeen avulla samalla kun rentoudut pitkälläsi.

Katso lisätietoja kohdasta Kuntotesti rannesykemittarin kanssa.

Asetukset

Voit muokata seuraavia tietoja kellossa:

Kellossa olevien asetusten lisäksi voit muokata lajiprofiileja Polar Flow -verkkopalvelussa ja -sovelluksessa. Mukauta kelloasi lisäämällä suosikkilajisi ja tiedot, jotka haluat nähdä treenin aikana. Katso lisätietoja kohdasta Lajiprofiilit Flow’ssa.