Navodila za uporabo Polar Vantage M2

Navodila za uporabo vam bodo v pomoč pri prvih korakih z vašo novo uro. Obiščite support.polar.com/en/vantage-m2, kjer so vam na voljo video učni program in pogosta vprašanja.

Uvod

Čestitamo vam za nakup vaše nove naprave Polar Vantage M2!

Polar Vantage M2 je celovita večšportna ura z naprednim merjenjem srčnega utripa na zapestju in GPS. Ura je opremljena z orodji, ki vam pomagajo podirati rekorde in dosegati zastavljene cilje:

 • Dosezite idealno količino vadbe in svojo najboljšo zmogljivost z orodjem Training Load Pro.
 • Med vadbo si zagotovite zadostno raven energije s pomočnikom za polnjenje energetskih zalog FuelWise™. FuelWise™ vas opomni, da se okrepčate, in vam pomaga ohraniti primerno raven energije med dolgotrajnimi vadbami.
 • Preverite, kako vaše telo med treningom uporablja različne vire energije. Vaša poraba energije je razčlenjena na ogljikove hidrate, beljakovine in maščobe.
 • Spremljajte svoj tekaški napredek z naprednimi tekaškimi funkcijami, kot so Running Index in Program teka.
 • Dodajte svoje najljubše športe v storitvi Polar Flow. Ura Polar Vantage M2 je primerna za več kot 130 različnih športov. Za vsak šport lahko določite več specifičnih nastavitev.
 • Funkcija neprekinjenega beleženja srčnega utripa ves čas meri vaš srčni utrip. Skupaj s funkcijo sledenje aktivnosti 24/7 vam omogoča popoln pregled nad vašo dnevno aktivnostjo.
 • Nightly Recharge™ je merjenje regeneracije čez noč, ki pokaže, v kolikšni meri se je vaše telo regeneriralo po napornem dnevu. Nova funkcija za sledenje spanja Sleep Plus Stages™ nadzoruje vaše faze spanja (REM, plitek in globok spanec) ter vam pošilja povratne informacije o vašem spancu in rezultat spanca.
 • Vodič za trening FitSpark™ poskrbi, da boste pripravljeni na osvajanje novih poti in smeri s pomočjo predpripravljenih vadb, ki ustrezajo vaši regeneraciji, pripravljenosti ter zgodovini treningov.

 • Ura vam pomaga pri sproščanju in zmanjševanju stresa z vodenimi dihalnimi vajami Serene™.
 • V načinu senzorja srčnega utripa lahko svojo uro Polar Vantage M2 zlahka spremenite v senzor srčnega utripa in podatke o svojem srčnem utripu sproti posredujete drugim napravam Bluetooth, kot so aplikacije za vadbo, vadbena oprema ali kolesarski računalnik. Svojo uro Vantage M2 lahko uporabite tudi na skupinskih vadbah skupnosti Polar Club, da svoj srčni utrip objavite v sistemu skupnosti Polar Club.

 • Polar Vantage M2 prinaša nepogrešljive funkcije pametne ure: upravljanje glasbe, vreme in obvestila v telefonu.
 • Zaradi svoje kompaktne in lahke zasnove je Vantage M2 vaš idealen spremljevalec med treningom. Z zamenljivimi zapestnimi paščki lahko prilagodite slog ure in poskrbite, da se poda vsaki priložnosti in slogu.

Zaradi izboljšanja uporabniške izkušnje svoje izdelke nenehno razvijamo. Vedno, ko je na voljo nova različica vdelane programske opreme, posodobite svojo uro, da si zagotovite kar najboljšo učinkovitost. Posodobitve vdelane programske opreme izboljšajo delovanje ure.

Izkoristite vse prednosti ure Vantage M2

Povežite se v ekosistem Polar in v celoti izkoristite zmogljivosti svoje ure.

Aplikacija Polar Flow

Aplikacijo Polar Flow lahko kupite v trgovini App Store® ali Google PlayTM. Po vadbi sinhronizirajte svojo uro z aplikacijo Flow, da dobite takojšnji pregled rezultatov vadbe in povratne informacije o svoji zmogljivosti. V aplikaciji Flow lahko preverite tudi svojo aktivnost za ves dan, kako se je vaše telo čez noč regeneriralo po treningu in obremenitvi ter kako dobro ste spali. Na osnovi samodejne meritve čez noč Nightly Recharge in drugih parametrov, ki smo jih izmerili pri vas, boste v aplikaciji Flow prejeli prilagojene nasvete za vadbo ter nasvete za spanje in uravnavanje energije v dneh, ki so za vas še posebej naporni.

Spletna storitev Polar Flow

Prek programske opreme FlowSync v računalniku ali aplikacije Flow svoje vadbene podatke sinhronizirajte s spletno storitvijo Polar Flow. Spletna storitev vam omogoča, da načrtujete svojo vadbo, sledite svojim dosežkom, pridobite navodila in si ogledate natančno analizo rezultatov vadbe, dejavnosti in spanca. S svojimi dosežki seznanite vse svoje prijatelje, poiščite osebe, ki prav tako vadijo, in poiščite motivacijo v družbenih skupnostih za trening.

Vse to je na voljo na spletni strani polar.com/flow.