Klokkeinnstillinger

Gå til Innstillinger > Klokkeinnstillinger for å vise og redigere klokkeinnstillingene.

I Klokkeinnstillinger finner du følgende:

• Alarm
  • Klokkevisning
  • Tid
  • Dato
  • Første dag i uken

Alarm

Angi repeterende alarm: Én gang, Mandag til fredag eller Hver dag. Hvis du velger Én gang, Mandag til fredag eller Hver dag, må du også angi klokkeslettet for alarmen.

Når alarmen er aktivert, ser du et klokkeikon i tidsvisningen.

Klokkevisning

Velg Digital eller Analog. Velg deretter stil. Under Digital finner du Symmetri, Minutter i midten, Små sekunder og Sekunder i sirkel.

Symmetri

Minutter i midten

Små sekunder

Sekunder i sirkel

Under Analog finner du Klassisk, Art Deco, Lollipop og Pearl.

Klassisk

Art deco

Lollipop

Perle

Du kan også velge fargetema for klokkevisningen. Tilgjengelige farger er rød, oransje, gul, grønn, blå, lilla, rosa og fersken.

Merk at du ikke kan endre farge for Digital Symmetri-valget.

Tid

Tidsformat: 24 t eller 12 t. Angi deretter klokkeslett.

Ved synkronisering med Flow-appen og nettjenesten oppdateres klokkeslettet automatisk fra tjenesten.

Dato

Angi datoen. Velg også Datoformat. Du kan velge mm/dd/åååå, dd/mm/åååå, åååå/mm/dd, dd-mm-åååå, åååå-mm-dd, dd.mm.åååå eller åååå.mm.dd.

Ved synkronisering med Flow-appen og nettjenesten oppdateres datoen automatisk fra tjenesten.

Første dag i uken

Velg første dag i uken. Velg Mandag, Lørdag eller Søndag.

Ved synkronisering med Flow-appen og nettjenesten oppdateres ukens startdag automatisk fra tjenesten.