Polar Vantage M2 Gebruiksaanwijzing: Functies > Sportprofielen

Sportprofielen

Sportprofielen zijn de sporten die je kunt kiezen op je horloge. We hebben 14 standaard sportprofielen gemaakt op je horloge, maar in de Polar Flow app of webservice kun je nieuwe sportprofielen toevoegen en deze naar je horloge synchroniseren; zo kun je een lijst maken van al je favoriete sporten.

Je kunt ook specifieke instellingen definiëren voor elk sportprofiel. Je kunt bijvoorbeeld aangepaste trainingsweergaven maken voor elke sport die je beoefent en kiezen welke gegevens je wilt zien tijdens je training: alleen je hartslag of alleen snelheid en afstand, gewoon wat het beste bij jou en je trainingswensen en -eisen past.

Je kunt maximaal 20 sportprofielen op je horloge instellen. Het aantal sportprofielen in de Polar Flow mobiele app en de Polar Flow webservice is onbeperkt.

Zie Sportprofielen in Flow voor meer informatie.

Dankzij de sportprofielen kun je bijhouden wat je hebt gedaan en zien welke voortgang je gemaakt hebt in verschillende sporten. Bekijk je trainingshistorie en volg je voortgang in de Flow webservice.

Let op: in een aantal profielen voor indoor sporten, groepssporten en teamsporten is de instelling Hartslag zichtbaar voor andere apparaten standaard ingeschakeld. Dit betekent dat compatibele apparaten die Bluetooth Smart draadloze technologie gebruiken, zoals fitnessapparaten, je hartslag kunnen detecteren. Informatie over voor welke sportprofielen Bluetooth standaard is ingeschakeld vind je in de lijst met Polar Sportprofielen.. Je kunt Bluetooth in- en uitschakelen in de sportprofielinstellingen.