Polar Vantage M2 Gebruiksaanwijzing: Aan de slag > Menu

Open het menu door op TERUG te drukken en blader erdoor met OMHOOG of OMLAAG. Bevestig keuzes met de knop OK en ga terug met de knop TERUG.

Training starten

Hier kun je je trainingssessies starten. Druk op OK om naar de pre-trainingsmodus te gaan en kies het sportprofiel dat je wilt gebruiken.

Je kunt ook in de tijdweergave OK ingedrukt houden om naar de pre-trainingsmodus te gaan.

Zie Trainingssessie starten voor meer instructies.

Serene geleide ademoefening

Kies eerst Serene en daarna Oefening starten om de ademoefening te starten.

Zie Serene™ geleide ademoefening voor meer informatie.

Energie aanvullen

Blijf energiek tijdens je hele trainingssessie met de FuelWise™ slimme energie-assistent. FuelWise™ kan je drie reminders sturen om je eraan te herinneren om bij te tanken en je te helpen tijdens je lange sessies het optimale energieniveau te behouden. Dit zijn de Slimme koolhydraten reminder, Handmatige koolhydraten reminder en de Drink reminder.

Zie Fuelwise voor meer informatie.

Timers

In Timers vind je de stopwatch en een afteltimer.

Stopwatch

Druk op OK om de stopwatch te starten. Druk op OK om een ronde toe te voegen. Druk op TERUG om de stopwatch te pauzeren.

Afteltimer

Je kunt de afteltimer instellen om van een vooraf ingestelde tijd terug te tellen. Kies Timer instellen, stel de afteltijd in en druk op OK om te bevestigen. Als je dit hebt gedaan, kies je Start en druk je op OK om de afteltimer te starten.

De afteltimer wordt toegevoegd aan de basisdisplayweergave met tijd en datum.

Het horloge trilt om aan te geven dat het einde van het aftellen is bereikt. Druk op OK om de timer opnieuw te starten, of druk op TERUG om te annuleren en terug te keren naar de tijdweergave.

Je kunt de intervaltimer en afteltimer tijdens de training gebruiken. Voeg de timerweergaven toe aan de trainingsweergaven in de instellingen van het sportprofiel in Flow en synchroniseer de instellingen met je horloge. Zie Tijdens de training voor meer informatie over het gebruik van timers tijdens de training.

Opties voor displayweergaven

Kies welke displayweergaven op de wijzerplaat worden weergegeven in de tijdweergave. Je kunt kiezen uit Tijd, Dagelijkse activiteit, Status cardiobelasting, Continue hartslagregistratie, Laatste trainingssessies, Afgelopen nacht, FitSpark trainingsbegeleiding, Weer en Weekoverzicht.

Kies minimaal één weergave.

Fitness Test

Meet je conditieniveau door hartslagmeting aan de pols terwijl je ligt en je ontspant.

Zie Fitness Test met hartslagmeting aan de pols voor meer informatie.

Instellingen

Je kunt de volgende instellingen bewerken op je horloge:

Naast de instellingen op je horloge kun je sportprofielen bewerken in de Polar Flow webservice en app. Voorzie je horloge van je favoriete sporten en de informatie die je wilt registreren tijdens je trainingssessies. Zie Sportprofielen in Flow voor meer informatie.