Kan tilkobles GPS

Med Polar Unite kan du registrere rute, hastighet, tempo og distanse for utetreningsøkter med telefonens GPS. Du må ha installert Polar Flow-appen på telefonen, koblet telefonen til klokken og gitt Flow-appen tillatelse til å bruke telefonens posisjon. Du trenger bare å gjøre dette én gang, første gang du bruker den. For etterfølgende treningsøkter trenger du ikke å gi tillatelse, det er bare nødvendig å ha telefonen med seg.

Når du åpner Polar Flow-appen for første gang, blir du bedt om å gi Polar Flow-appen tillatelse til å bruke telefonens posisjon. Velg Tillat alltid (Always Allow) på iOS-telefoner eller Tillat hele tiden (Allow all the time) på Android-telefoner.

Hvis du må endre posisjonstillatelser senere kan du finne dem ved å gå til:

iOS: Innstillinger > Personvern > Posisjonstjenester > Polar Flow.

Android: Gå til Innstillinger og se etter apptillatelser. Gi posisjonstillatelse til Polar Flow-appen. På noen Android-telefoner er stien Innstillinger > Apper og varsler > Tillatelser.

Slik slår du på GPS via mobilen

  1. Gå ut med telefonen og klokken.
  2. Åpne Flow-appen og hold telefonen ved siden av klokken.
  3. Trykk på knappen for å gå til hovedmenyen, trykk deretter på Start trening og gå til en utendørssport.
  4. Sirkelen rundt GPS-ikonet blir grønt når GPS-funksjonen er klar. Klokken gir også beskjed ved å vibrere.
  5. Trykk på displayet for å starte treningsregistreringen.

Du må ha mobilenheten med deg mens du trener.

Vær oppmerksom på at nøyaktigheten til registreringen avhenger av nøyaktigheten til telefonens GPS. Den kan variere avhengig av hvilken mobilenhet du bruker.