Polar Pacer használati útmutató

Jelen használati útmutató segíti a kezdeteket az új órával. Az oktatóvideók és a GYIK megtekintéséhez lásd: support.polar.com/en/pacer

Bevezetés

Gratulálunk az új Polar Pacer készülékedhez!

A Polar Pacer egy nem túlbonyolított futóóra, amely rögzíti az egész útvonaladat annak érdekében, hogy megfigyelje erősségeidet és gyengeségeidet. Egy könnyű óra, nagy teljesítményű beépített technológiával, amely a modern futók számára minden lényeges funkciót biztosít – mint például az idő, a tempó, a táv, a körök, a pontos GPS és a precíz pulzusmérés – továbbá speciális edzési, alvási és regenerálódási eszközöket is kínál, amelyekre szükségük van ahhoz, hogy egyetlen dolgot jobban végezzenek: a futást.

  • Ultrakönnyű kialakítás: Simított hátlap a maximális kényelem és az optimális teljesítmény érdekében, vékony, könnyű házzal, alumínium funkciógyűrűvel és érdesített gombokkal.
  • Továbbfejlesztett processzor: A gyorsabb, gördülékenyebb és erőteljesebb teljesítmény és képernyőváltás érdekében.
  • MIP színes kijelző: Vékonyabb üveglencsével és fejlett háttérvilágítási funkcióval a jobb képernyőkontraszt, tisztaság és élmény érdekében bármely napszakban.

Nyomon követheted fejlődésedet korszerű futási funkciókkal, például a Running Index és a Futóprogramok segítségével. A Gyaloglási teszt segítségével nyomon követheted aerob állóképességed fejlődését. Egyszerű, biztonságos és könnyen ismételhető. A Futási teljesítményteszt segítségével megismerheted aktuális futási teljesítésedet, és személyre szabhatod pulzus-, sebesség- és teljesítményzónáidat, hogy mindig a lehető legtöbbet hozd ki a futásaidból. A maximális pulzusodat is megállapíthatod a tesztből.

Érd el a teljesítményednek megfelelő edzési szintet a Training Load Pro funkcióval. Maradj végig energikus az egész edzésszakaszod során az új FuelWise™ okos energiaellátási asszisztenssel! A FuelWise™ emlékeztet arra, hogy pótold az energiát és tartsd fenn a megfelelő energiaszintet a hosszú edzésszakaszok során. Tekintsd meg, hogyan használja fel a szervezeted a különböző energiaforrásokat az edzésszakaszok során! Az energiafelhasználás szénhidrátra, fehérjére és zsírra bontva látható. Tedd még izgalmasabbá a futást és a kerékpározást a Strava Live szegmensek segítségével. Értesítéseket kaphatsz a közeli szegmensekről, valós idejű teljesítményadatokat jeleníthetsz meg egy adott szegmens közben, és a szegmens befejezése után megjelenítheted az eredményeidet.

A Folyamatos pulzusmérés funkció szünet nélkül méri a pulzust. A Folyamatos aktivitáskövetéssel teljes képet kaphatsz napi aktivitási szintedről. A Nightly Recharge™ egy éjszakai regenerálódásmérő, amely megmutatja, hogy mennyire regenerálódsz a napi igénybevétel után. A Sleep Plus Stages™ alváskövetés figyelemmel kíséri az alvásfázisokat (REM, könnyű és mély alvás), és alvásra vonatkozó visszajelzést, valamint számban kifejezett alvásértéket szolgáltat. A FitSpark™ edzési útmutató a regenerálódásod, a készenléted és az edzési előzményeid alapján létrehozott, használatra kész napi edzésekkel gondoskodik róla, hogy felkészült legyél a terep meghódítására. Az óra a Serene™ irányított légzőgyakorlattal segít a lazításban és a stresszoldásban.

Pulzusérzékelő üzemmódban a Polar Pacer órádat könnyen pulzusérzékelővé változtathatod, és a pulzusodat megoszthatod más Bluetooth-eszközök, például edzési alkalmazások, edzőtermi berendezések vagy kerékpáros komputerek számára. A Pacer készülék segítségével Polar Club edzések közben a Polar Club rendszerének is továbbíthatod pulzusadataidat. A Polar Pacer az alapvető okosóra-funkciókkal rendelkezik: zenevezérlő, időjárás és telefonos értesítések. Add hozzá kedvenc sportjaidat az órádhoz a Polar Flow-ban. A Polar Pacer több mint 130 különböző sportot támogat. Mindegyik sporthoz testreszabhatod a beállításokat. A cserélhető csuklópántokkal az alkalomnak és a stílusodnak megfelelően szabhatod személyre az órát.

Termékeinket a jobb felhasználói élmény biztosítása érdekében folyamatosan fejlesztjük. Sportórád naprakészen tartásához és a lehető legjobb teljesítmény eléréséhez mindig frissítsd a firmware-t, amint új verzió válik elérhetővé. A firmware-frissítések az új fejlesztéseknek köszönhetően hatékonyabbá teszik az óra működését.

Hozd ki a maximumot Pacer készülékedből

Csatlakozz a Polar hálózatához, és hozd ki a legtöbbet órádból.

Polar Flow alkalmazás

Töltsd le a Polar Flow alkalmazást az App Store® vagy Google PlayTM webáruházból. Edzéseredményeid és teljesítményed azonnali áttekintéséhez és a visszajelzés azonnali megtekintéséhez szinkronizáld a készüléket a Polar Flow alkalmazással az edzés után. A Polar Flow alkalmazásban azt is ellenőrizheted, hogy mennyire voltál aktív a nap folyamán, hogy mennyire épült fel a szervezeted az edzésből és a stresszből az éjszaka során, valamint hogy mennyire aludtál jól. A Nightly Recharge automatikus éjszakai mérései, valamint egyéb paraméterek alapján a Polar Flow alkalmazás személyre szabott tippeket biztosít a gyakorlatokra, valamint az alvásra és az energiaszintek nehéz napokon történő szabályozására vonatkozóan.

Polar Flow webszolgáltatás

Szinkronizáld a Polar Flow webszolgáltatással elküldött edzésadataidat a FlowSync szoftverrel számítógépeden vagy a Polar Flow alkalmazáson keresztül. A webes felületen megtervezheted edzéseidet, számon tarthatod eredményeidet, útmutatást és részletes elemzést kaphatsz edzéseredményeidről, aktivitásodról és alvásodról. Oszd meg eredményeidet barátaiddal is, keress edzőpartnereket, és eddz együtt a helyi közösséggel.

Mindezt megtalálod a flow.polar.com oldalon.