Utskiftbare reimer

Med de utskiftbare reimene kan du tilpasse klokken din til situasjonen du befinner deg i og dagens humør og stil, slik at du alltid kan ha den på deg og få mest mulig ut av 24/7 aktivitetsmåling, kontinuerlig pulsmåling og søvnregistrering.

Slik skifter du reimen

Det er raskt og enkelt å skifte ut armbåndet på klokken. Vi anbefaler at du bruker en kulepenn for å løsne reimen.

1. For å løsne reimen må du trykke pinnen forsiktig ut. Bruk en kulepenn med spissen trukket tilbake.
  2. Plasser tuppen av kulepennen mot pinnen, og trykk den ut av reimen.
  3. Løsne reimen.
  4. Fest den nye armen ved å sette inn pinnen i pinnehullet på reimen, og skyv den bestemt på plass. Pass på at knotten på pinnen er vendt i riktig retning.
  5. Pass på at pinnen er trykket helt inn.