Komoot

Med Komoot kan du planlegge detaljerte ruter på kart og overføre dem til klokken for å få ruteveiledning i sanntid mens du er ute. Uansett om du sykler, er på topptur, backpacker eller driver med terrengsykling lar Komoots overlegne planleggings- og navigasjonsteknologi deg oppdage mer av det store, åpne landskapet.

Opprett en Komoot-konto hvis du ikke har en allerede. Når du blir med i Komoot, får du en gratis region hvor du kan teste alle de viktigste funksjonene. Komoot anbefaler at du velger stedet der du bor, som gratis region. Koble Komoot til Polar Flow, og få Komoot-rutene dine på klokken. Hver gang du synkroniserer klokken, synkroniseres Flow-rutene automatisk med komoot.

Trenger du hjelp med Komoot, kan du gå til brukerstøtten deres på support.komoot.com/hc/en-us

Komoot-ruter krever en GPS-registreringsfrekvens på 1 sekund. Den kan ikke brukes med registreringsfrekvenser på 1 eller 2 minutter.

Slik kobler du sammen Komoot- og Polar Flow-kontoer

Først må du sørge for å ha både en Polar Flow-konto og en Komoot-konto. Du kan koble sammen Komoot- og Polar Flow-kontoen i Polar Flow-nettjenesten eller i Polar Flow-appen.

I Polar Flow-nettjenesten går du til Innstillinger > Partnere > Komoot > Koble til.

eller

I Polar Flow-appen går du til Generelle innstillinger > Koble til > Komoot (sveip knappen for å koble til).

Etter at du har koblet sammen Komoot- og Polar Flow-kontoene, synkroniseres alle planlagte Komoot-reiser med startpunkt i en region du har låst opp i Komoot-kontoen din, med favorittrutene dine i Flow.

Slik synkroniserer du Komoot-ruter med klokken din

Du kan velge hvilke ruter du vil overføre til klokken, i Polar Flow-nettjenesten eller -appen. Klokken kan inneholde maksimalt 100 favoritter om gangen.

I Flow-nettjenesten klikker du på Favoritter-ikonet på menylinjen øverst på siden for å gå til Favoritter-siden.

1. Velg rutene ved å krysse av i rutene til venstre for rutelisten for å flytte dem til synkroniseringslisten for klokken din til høyre. Hvis du har brukt Komoot til å planlegge nye ruter, kan du oppdatere dem til rutelisten ved å klikke på -knappen.
  2. Du kan endre rekkefølgen til rutene på klokken ved å dra og slippe dem. Du kan fjerne individuelle ruter ved å klikke på X eller alle ruter samtidig ved å klikke på TØM. Vær oppmerksom på at de fortsatt vil være i favorittene dine selv om du skulle fjerne dem fra klokken.
  3. Synkroniser med klokken din for å lagre endringene.

I Flow-appen går du til Enheter-menyen og videre til enhetssiden. Rull nedover på siden og trykk på Legg til/fjern for å se favorittene dine på klokken.

1. På klokken kan du endre rutenes rekkefølge ved å trykke på og holde inne (iOS) / (Android) på høyre side og trekke rutene dit du vil ha dem.
  2. For å legge til eller fjerne ruter trykker du på Legg til/fjern på nytt for å få tilgang til favorittene dine.
  3. Du kan sortere favorittene på Navn, Endret og Type.
  4. For å fjerne en rute fra klokken flytter du bryteren til venstre. For å legge til en rute flytter du bryteren til høyre.
  5. Synkroniser klokken med appen for å lagre endringene.

Vil du vite mer om å administrere favoritter i Polar Flow-nettjenesten og -appen, kan du gå til Slik administrerer du favoritter og treningsmål i Polar Flow.

Slik starter du en treningsøkt med en Komoot-rute

1. I førtreningsmodus trykker du på og holder inne LYS-knappen for å gå til hurtigmenyen.
  2. Velg Ruter i listen, og velg Komoot-ruten du vil bruke. Den nærmeste ruten vises først.
  3. Velg hvor du vil starte ruten: Rutestartpunkt eller Underveis på ruten.
  4. Velg sportsprofilen du vil bruke, og start treningsøkten.
  5. Klokken vil vise veien til ruten. Rutens startpunkt funnet vises når du er framme. Nå er du klar.

Klokken veileder deg gjennom ruten med instruksjoner i sanntid.