Du är här: Inställningar > Skärmikoner

Skärmikoner

Flygläge är aktiverat. Flygläge bryter all trådlös kommunikation från din klocka. Du kan fortfarande använda den, men du kan inte synkronisera dina data med mobilappen Polar Flow eller använda den med trådlösa tillbehör.
Stör ej-läge är aktiverat. När stör ej är aktiverat får du inga notiser eller ringsignaler. Aktiveringsgesten för bakgrundsbelysning är också inaktiverad.
Det vibrerande alarmet är ställt. Ställ alarmet genom att gå till Inställningar > Klockinställningar.
Din parade telefon är inte ansluten och dina notifikationer är aktiverade. Kontrollera att din telefon tillräckligt nära din klocka för att befinna sig inom räckvidden för Bluetooth och att Bluetooth är aktiverat på telefonen.
Skärmlås är aktiverat. Tryck på TILLBAKA-knappen i två sekunder för att låsa upp skärmen.