Du är här: Funktioner > Ignite Användarhandbok | Kompatibla sensorer

Kompatibla sensorer

Förbättra din träningsupplevelse och få en mer fullständig förståelse av dina resultat med kompatibla Bluetooth®-sensorer.

Visa en fullständig lista över kompatibla Polar-sensorer och tillbehör

Innan en ny sensor tas i bruk måste den länkas med din klocka. Länkningen tar bara några sekunder och säkerställer att din klock endast tar emot signaler från dina sensorer och tillåter störningsfri träning i grupp. Innan du deltar i en tävling ska du se till att ihopparningen görs hemma för att förhindra störning på grund av dataöverföring. Se Para ihop sensorer med din klocka för anvisningar.

Polar H10 pulssensor

Följ din puls med maximal precision med Polar H10 pulssensor med ett bröstbälte.

Trots att Polar Precision Prime är den mest exakta optiska pulsmätningstekniken och fungerar så gott som var som helst, ger Polar 10 pulssensor den bästa noggrannheten vid pulsmätning i sporter där det är svårare att hålla sensorn stilla på handleden eller där muskler eller senor nära sensorn pressas samman eller är i rörelse. Polar H10 pulssensor är mer mottaglig för snabbt ökande eller minskande puls, så det är det perfekta alternativet även för intervallträning med snabba sprintlöpningar.

Polar H10 pulssensor har ett internt minne som gör att du kan registrera ett träningspass med den utan en ansluten träningsenhet eller en mobil träningsapp i närheten. Du måste bara para ihop H10 pulssensor med Polar Beat-appen och starta träningspasset med appen. Därmed kan du till exempel registrera din puls från dina simpass med Polar H10 pulssensor. Se supportsidorna för Polar Beat och Polar H10 pulssensor för mer information.

När du använder Polar H10 pulssensor under dina cykelpass kan du ha din klocka monterad på cykelstyret för att enkelt se dina träningsdata.