Aktivera bakgrundsbelysning

Aktiveringsgest för bakgrundsbelysning

För att spara batteri är bakgrundsbelysningen inte alltid på. Bakgrundsbelysningen slås automatiskt på när du vrider handleden för att titta på klockan. Det går inte att ställa in bakgrundsbelysningen så att den alltid är på, förutom under träning.

Stör ej-funktion

Aktiveringsgesten för bakgrundsbelysning är inaktiverad när Stör ej-läget är på. Du kan aktivera bakgrundsbelysningen när Stör ej är på genom att trycka på knappen. Mer information finns i Snabbinställningar.

Bakgrundsbelysning alltid på under träning

Så här anger du att bakgrundsbelysningen alltid ska vara på under träning: Svep nedåt från den övre delen av displayen för att dra ner menyn Snabbinställningar. Tryck på ikonen Bakgrundsbelysning och välj Alltid på eller Automatisk. När Alltid på har valts är klockdisplayen tänd under träningspasset. Inställningen för bakgrundsbelysning återställs automatiskt till automatisk när du har avslutat träningspasset.

Observera att valet Alltid på gör att batteriet förbrukas mycket snabbare än standardinställningen.