Olet täällä: Asetukset > Näyttökuvakkeet

Näyttökuvakkeet

Lentotila on päällä. Lentotila poistaa kellon kaiken langattoman tiedonsiirron käytöstä. Voit käyttää kelloa, mutta et voi synkronoida sitä Polar Flow -mobiilisovellukseen tai käyttää langattomia lisälaitteita.
Älä häiritse -tila on päällä. Kun älä häiritse -tila on päällä, et saa ilmoituksia tai puheluista annettavia hälytyksiä. Myös taustavalon sytyttäminen pikavalinnalla on poissa käytöstä.
Värinähälytys on päällä. Aseta herätys siirtymällä kohtaan Asetukset > Kelloasetukset.
Yhteys yhdistettyyn puhelimeen on katkaistu ja ilmoitukset ovat käytössä. Tarkista, että puhelimesi on kellosi Bluetooth-yhteyden toiminta-alueella ja että puhelimessasi on Bluetooth päällä.
Näytön lukitus on päällä. Vapauta näytön lukitus pitämällä painiketta painettuna kahden sekunnin ajan.