Olet täällä: Aloittaminen > Taustavalon aktivointi

Taustavalon aktivointi

Taustavalon aktivointiele

Taustavalo ei ole jatkuvasti päällä, koska se kuluttaa laitteen akkua. Taustavalo syttyy automaattisesti päälle, kun käännät rannetta katsoaksesi kelloa. Taustavalon voi asettaa olemaan aina päällä vain treenien aikana.

Älä häiritse ‑tila

Taustavalon aktivointiele on pois käytöstä, kun Älä häiritse ‑tila on päällä. Voit tällöin aktivoida taustavalon painamalla painiketta. Katso lisätietoja kohdasta Pika-asetukset.

Taustavalo päällä aina treenin aikana

Aina päällä treenin aikana ‑asetuksen ottaminen käyttöön: Avaa pika-asetusvalikko pyyhkäisemällä näytön yläreunasta alaspäin. Napauta Taustavalo-kuvaketta ja valitse Aina päällä tai Automaattinen. Jos valitset Aina päällä, kellon näytössä on taustavalo koko treenisi ajan. Taustavalon asetus palaa oletusasetukseen (Automaattinen), kun lopetat treenin.

Huomaa, että jos taustavalo on aina päällä, kellon akku kuluu huomattavasti oletusasetusta nopeammin.