Taustavalon aktivointi

Taustavalon aktivointiele

Taustavalo ei ole jatkuvasti päällä, koska se kuluttaa laitteen akkua. Taustavalo syttyy automaattisesti päälle, kun käännät rannetta katsoaksesi kelloa. Taustavalon voi asettaa olemaan aina päällä vain treenien aikana.

Älä häiritse ‑tila

Taustavalon aktivointiele on pois käytöstä, kun Älä häiritse ‑tila on päällä. Voit aktivoida taustavalon napilla, kun Älä häiritse ‑tila on päällä. Katso lisätietoja kohdasta Pika-asetukset.

Taustavalo päällä aina treenin aikana

Taustavalo päällä aina treenin aikana ‑asetuksen ottaminen käyttöön: Avaa pika-asetusvalikko pyyhkäisemällä näytön yläreunasta alaspäin. Valitse Aina päällä tai Automaattinen napauttamalla taustavalokuvaketta. Jos valitset Aina päällä, kellon näytössä on taustavalo koko treenisi ajan. Taustavalon asetus palaa oletusasetukseen (Automaattinen), kun lopetat treenin.

Huomaa, että jos taustavalo on aina päällä, kellon akku kuluu huomattavasti oletusasetusta nopeammin.