Športni profili

Športni profili so možnosti za izbiro športa, ki so na voljo v vaši uri. V uri smo ustvarili štiri privzete športne profile, vendar lahko v aplikaciji ali spletni storitvi Polar Flow dodajate nove športne profile in jih sinhronizirate v uro. Na ta način ustvarite seznam vseh svojih najljubših športov.

Za vsak športni profil lahko določite tudi več specifičnih nastavitev. Ustvarite lahko prilagojene vpoglede v trening za posamezne športe, s katerimi se ukvarjate, in izberete podatke, za katere želite, da se prikazujejo med treningom: to lahko pomeni, da se prikazuje samo vaš srčni utrip ali samo hitrost in razdalja – odvisno od tega, kaj vam ustreza in najbolje odgovarja vašim potrebam in željam v zvezi s treningom.

Vaša naprava ima lahko naenkrat največ 20 športnih profilov. V spletni storitvi Polar Flow in aplikaciji Polar Flow število športnih profilov ni omejeno.

Za več informacij glejte Športni profili v storitvi Flow.

Uporaba športnih profilov vam omogoča, da sledite svoji dejavnosti in napredku v različnih športih. V spletni storitvi Flow si oglejte zgodovino treninga in spremljajte svoj napredek.

Uro Polar Ignite lahko uporabite skupaj z aplikacijo Polar Club med skupinsko vadbo v fitnes centru. Za vadbo izberite enega od profilov za notranje športe in preverite, ali je v nastavitvah športnega profila vklopljena možnost Srčni utrip je viden drugim napravam.

Upoštevajte, da je pri številnih profilih za notranje, skupinske in ekipne športe srčni utrip viden drugim napravam, saj je taka privzeta nastavitev. To pomeni, da lahko združljive naprave, ki uporabljajo brezžično tehnologijo Bluetooth Smart, kot je na primer oprema za fitnes, zaznajo vaš srčni utrip. Na seznamu športnih profilov Polar lahko preverite, kateri športni profili imajo privzeto vključen prenos prek omrežja Bluetooth. Prenos prek omrežja Bluetooth lahko vklopite ali izklopite v nastavitvah športnega profila.