Klokkeinnst.

For å vise og redigere de klokkeinnstillingene trykker du på knappen i Tidsvisning, sveiper ned menyen og trykker på Innstillinger og deretter Klokkeinnstillinger.

I Klokkeinnstillinger finner du følgende:

• Alarm
  • Klokkevisning
  • Tid
  • Dato
  • Første dag i uken

Alarm

Still inn alarmrepetisjon: Av, Én gang, Mandag til fredag eller Hver dag. Hvis du velger Én gang, Mandag til fredag eller Hver dag, må du også angi klokkeslettet for alarmen.

Når alarmen er aktivert, ser du et klokkeikon i tidsvisningen.

Klokkevisning

Velg klokkens utseende:

• Analog
  • Digital

Tid

Velg tidsformat: 24 t eller 12 t. Angi deretter klokkeslett.

Ved synkronisering med Flow-appen og nettjenesten oppdateres klokkeslettet automatisk fra tjenesten.

Dato

Angi dato. Velg også Datoformat. Du kan velge mm/dd/åååå, dd/mm/åååå, åååå/mm/dd, dd-mm-åååå, åååå-mm-dd, dd.mm.åååå eller åååå.mm.dd.

Ved synkronisering med Flow-appen og nettjenesten oppdateres datoen automatisk fra tjenesten.

Første dag i uken

Velg startdag for hver uke. Velg Mandag, Lørdag eller Søndag.

Ved synkronisering med Flow-appen og nettjenesten oppdateres ukens startdag automatisk fra tjenesten.