Sportsprofiler

Sportsprofilene er utvalget av sportsaktiviteter du har på klokken. Vi har opprettet fire standard sportsprofiler på klokken, men du kan legge til nye sportsprofiler i Polar Flow-appen eller -nettjenesten og synkronisere dem med klokken, slik at du kan lage en liste over alle favorittaktivitetene dine.

Du kan også angi spesifikke innstillinger for hver sportsprofil. Du kan for eksempel opprette skreddersydde treningsvisninger for hver sportsaktivitet og velge hvilke data du vil se under treningsøktene dine: bare puls eller bare hastighet og distanse – velg det som passer best for deg og treningen din.

Klokken kan inneholde maksimalt 20 favoritter om gangen. Det finnes ingen begrensninger på antall sportsprofiler i Polar Flow-appen og Polar Flow-nettjenesten.

Du finner mer informasjon under Sportsprofiler i Flow.

Bruker du sportsprofiler, blir det lettere å holde oversikt over hva du har gjort, og se fremgang i forskjellige sporter. Se treningshistorikken din og følg med på fremgangen i Flow-nettjenesten.

Du kan bruke Polar Ignite sammen med Polar Club under gruppetrening på treningssentre. Velg én av sportsprofilene for innendørsidrett for treningsøkten, og kontroller at Puls synlig for andre enheter-funksjonen er slått på i sportsprofilinnstillingene.

Vær oppmerksom på at i en rekke profiler for innendørsaktiviteter, gruppeaktiviteter og lagsport er innstillingen Puls synlig for andre enheter aktivert som standard. Dette betyr at kompatible enheter som bruker trådløs Bluetooth Smart-teknologi, f.eks. treningsutstyr, kan registrere pulsen din. Du kan sjekke hvilke sportsprofiler som har Bluetooth-overføring aktivert som standard, fra listen over Polar-sportsprofiler. Du kan aktivere eller deaktivere Bluetooth-overføring fra sportsprofilinnstillingene.