Informasjon om forskrifter

Dette produktet er i samsvar med direktivene 2014/53/EU, 2011/65/EU og 2015/863/EU. Den relevante samsvarserklæringen og annen informasjon om forskrifter for hvert enkelt produkt finner du på www.polar.com/en/regulatory_information.

Denne overkryssede avfallsbeholderen viser at Polar-produkter er elektronisk utstyr, som er omfattet av direktivet 2012/19/EU fra EU-parlamentet og av direktivet om elektrisk og elektronisk avfall (WEEE), og at batterier og akkumulatorer som brukes i produktene, omfattes av direktivet 2006/66/EC fra EU-parlamentet og av direktivet fra 6. september 2006 om batterier og akkumulatorer og denne typen avfallsprodukter. Disse produktene, samt batterier/akkumulatorer i Polar-produktene, skal derfor avhendes separat i EU-land. Polar oppfordrer deg til å minimere mulige effekter fra avfall på miljøet og menneskers helse også utenfor EU ved å følge lokale forskrifter for avhending av avfall, og når det er mulig, å avlevere produktavfall ved egne avfallsmottak for elektronisk avfall. Batterier og akkumulatorer bør også avleveres til egnede spesialmottak.

Gå til Innstillinger > Generelle innstillinger > Om klokken for å se de Polar Ignite-spesifikke forskriftsetikettene.