Slik bruker du Polar-produktet ditt trygt

Polar tilbyr kunder minimum fem år produktstøtte fra datoen da produktet kom på markedet. Produktstøtte omfatter nødvendige firmware-oppdateringer til Polar-enheter og feilretting av kritiske svakheter når det er nødvendig. Polar følger hele tiden med på kjente svakheter. Oppdater Polar-produktet ditt regelmessig og med en gang Polar Flow-appen eller Polar FlowSync-programvaren informerer om at det finnes en ny programvareversjon.

Data om treningsøkter og andre data som er lagret på Polar-enheten, inneholder sensitive opplysninger om deg, som navnet ditt, fysiske opplysninger, generell helse og posisjon. Posisjonsdata kan brukes til å spore deg når du er ute og trener og til å finne ut hvilke ruter du vanligvis bruker. Dette er grunner til at du bør være ekstra forsiktig når du skal oppbevare klokken når du ikke bruker den.

Hvis du bruker telefonvarsler på en håndleddsenhet, må du være oppmerksom på at meldinger fra bestemte apper vil bli vist på håndleddsdisplayet. De nyeste meldingene kan også vises på enhetsmenyen. For å sikre at personlige meldinger holdes konfidensielle, bør du la være å bruke telefonvarslerfunksjonen.

Før du leverer enheten til en tredjepart for testing, eller før du selger den, er det viktig å tilbakestille enheten til fabrikkinnstillinger og å fjerne enheten fra Polar Flow-kontoen din. En tilbakestilling til fabrikkinnstillinger kan gjøres via FlowSync-programvaren på en datamaskin. En tilbakestilling til fabrikkinnstillinger sletter enhetsminnet, og enheten kan ikke knyttes til opplysningene dine lenger. For å fjerne enheten fra Polar Flow-kontoen din, logger du på Polar Flow-nettjenesten, velger produkter og klikker på «Fjern»-knappen ved siden av produktet du ønsker å fjerne.

De samme treningsøktene lagres også på mobilenheten din med Polar Flow-appen. Hvis du ønsker ytterligere beskyttelse, kan du slå på forskjellige sikkerhetsalternativer på mobilenheten, for eksempel ekstra sikker autentisering og enhetskryptering. Se brukerhåndboken til mobilenheten for å få instruksjoner om hvordan du slår på disse alternativene.

Når du bruker Polar Flow-nettjenesten, anbefaler vi at du bruker et passord som inneholder 12 tegn eller mer. Hvis du bruker Polar Flow-nettjenesten på en offentlig datamaskin, må du huske å slette hurtigminnet og historikken i nettleseren for å hindre andre i å få tilgang til kontoen din. I tillegg må du ikke tillate at nettleseren på datamaskinen får lagre eller huske passordet til Polar Flow-nettjenesten dersom den ikke er din private datamaskin.

Alle sikkerhetsproblemer kan rapporteres til security(a)polar.com eller til Polar Kundeservice.