Meny

Gå til menyen ved å trykke på knappen, og bla gjennom menyen ved å sveipe opp eller ned. Bekreft valgene ved å trykke på displayet, og gå tilbake med knappen.

Start trening

Her kan du starte treningsøktene dine. Trykk på displayet for å gå til førtreningsmodus, og bla til sportsprofilen du vil bruke.

Se Start en treningsøkt for detaljerte instruksjoner.

Innstillinger

Du kan redigere følgende innstillinger på klokken:

• Fysiske innstillinger
  • Generelle innstillinger
  • Klokkeinnstillinger

Du finner mer informasjon under Innstillinger.

I tillegg til innstillingene som er tilgjengelige på klokken, kan du også redigere sportsprofilene i Polar Flow-nettjenesten og -appen. Tilpass klokken din til deg selv med dine egne favorittaktiviteter og den informasjonen du ønsker å følge under treningsøktene dine. Du finner mer informasjon under Sportsprofiler i Flow.

Tidtakere

I Tidtakere finner du en stoppeklokke og en nedtellingstidtaker.

Stoppeklokke

Trykk på Stoppeklokke og deretter for å starte stoppeklokken. Trykk på etappeikonet for å legge til en etappe. Trykk på knappen for å pause stoppeklokken.

Nedtellingstidtaker

Du kan stille inn nedtellingstidtakeren til å telle ned fra en forhåndsinnstilt tid. Trykk på Still inn tidtaker, still inn nedtellingstiden og trykk på for å bekrefte. Når du er klar, trykker du på Start for å starte nedtellingstidtakeren.

Nedtellingstidtakeren legges til på den grunnleggende klokkevisningen.

Når nedtellingen er slutt, varsler klokken deg ved å vibrere. Trykk på for å starte tidtakeren på nytt, eller trykk på for å avbryte og gå tilbake til tidsvisning.

Under trening kan du bruke intervalltidtaker og nedtellingstidtaker. Legg til tidtakervisningene i treningsvisningene under sportsprofilinnstillingene i Flow, og synkroniser innstillingene til klokken. For mer informasjon om bruk av tidtakere under trening, se Under trening.

Serene veiledede pusteøvelser

Trykk på Serene, og trykk deretter på Start øvelsen for å starte pusteøvelsen.

Du finner mer informasjon under Serene™ veiledede pusteøvelser.

Kondisjonstest

Når du skal utføre kondisjonstesten, trykker du på Kondisjonstest og deretter på Slapp av og start testen.

Du finner mer informasjon under Kondisjonstest med måling av pulsen på håndleddet.