Skjermikoner

Flymodus er på. Flymodus blokkerer all trådløs kommunikasjon på klokken. Du kan fortsatt bruke den, men du kan ikke synkronisere dataene dine med Polar Flow-mobilappen eller bruke klokken med trådløst tilbehør.

Ikke forstyrr-modus er på. Når Ikke forstyrr er slått på, mottar du ingen varsler eller anropsvarsler. Bevegelsen for aktivering av bakgrunnslys er også deaktivert.

Vibrerende alarm er slått på. For å slå på alarmen går du til Innstillinger > Klokkeinnstillinger.

Den tilkoblede telefonen er frakoblet, og du har slått på varsler. Sjekk at telefonen er innenfor Bluetooth-rekkevidden til klokken, og at Bluetooth er slått på på telefonen.

Skjermlås er på. Trykk på knappen i to sekunder for å låse opp skjermen.