Aktivere bakgrunnslyset

Bevegelse for å aktivere bakgrunnslyset

For å spare batteriet slukkes bakgrunnslyset etter en liten stund. Bakgrunnslyset slår seg automatisk på når du vender håndleddet for å se på klokken. Det er bare under treningsøkter at det er mulig å ha på bakgrunnslyset hele tiden.

Funksjonen Ikke forstyrr

Bevegelsen for aktivering av bakgrunnslys er deaktivert når Ikke forstyrr er slått på. Du kan slå på bakgrunnslyset mens Ikke forstyrr er aktiv ved å trykke på knappen. Se Hurtiginnstillinger for å få mer informasjon.

Ha på bakgrunnslyset hele tiden under trening

Slik aktiverer du alltid påslått bakgrunnslys under trening: Sveip ned fra øvre del av skjermen for å dra ned Hurtiginnstillinger-menyen. Trykk på bakgrunnslysikonet for å velge Alltid på eller Automatisk. Hvis du velger Alltid på, vil displayet på klokken være opplyst i løpet av hele treningsøkten. Innstillingen for bakgrunnslys går automatisk tilbake til Automatisk når du har fullført treningsøkten.

Vær oppmerksom på at Alltid på-innstillingen vil tappe batteriet mye raskere enn standardinnstillingen.