Knopfuncties en touch-display

Je horloge heeft één knop die, afhankelijk van de gebruikssituatie, verschillende functies heeft. Zie de onderstaande tabel voor de functie van de knop in verschillende modi.

Tijdweergave

Menu openen

Ingedrukt houden om koppelen en synchroniseren te starten

Display verlichten

Menu

Terug naar het vorige niveau

Instellingen ongewijzigd laten

Keuzes annuleren

Display verlichten

Pre-trainingsmodus

Terug naar tijdweergave

Display verlichten

Tijdens de training

Eenmaal indrukken om de training te onderbreken. Tik op het display om door te gaan.

Wanneer de training is onderbroken: ingedrukt houden om de sessie te stoppen.

Display verlichten

Kleurentouch-display

Met een eenvoudige veeg over het kleurentouch-display kun je de weergave veranderen en door lijsten en menu's van je horloge bladeren. Je kunt items kiezen door op het display tikken.

• Tik op het display om keuzes te bevestigen en items te selecteren.
  • Veeg omhoog of omlaag om door het menu te bladeren.
  • Veeg tijdens je training naar links of rechts om andere trainingsweergaven te bekijken.
  • Veeg in de tijdweergave naar links of rechts om de displayweergave te wijzigen.
  • Veeg in de tijdweergave omlaag om het menu Snelinstellingen te openen (schermvergrendeling, niet storen, vliegmodus).
  • Veeg in de tijdweergave omhoog om meldingen weer te geven.
  • Tik op het display om gedetailleerdere informatie te openen.

Verwijder vuil, zweet of water met een doekje van het display om ervoor te zorgen dat het goed blijft werken. Het display reageert niet goed wanneer je handschoenen draagt.

Meldingen bekijken

Je kunt je meldingen bekijken door vanaf de onderkant van het display omhoog te vegen of door je pols te draaien en meteen op je horloge te kijken nadat het heeft getrild. De rode stip onder aan het display geeft aan dat je nieuwe meldingen hebt. Zie Smartphonemeldingen voor meer informatie.

Verlichting inschakelen

De verlichting wordt automatisch ingeschakeld wanneer je je pols draait om op het horloge te kijken.